Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey 150 ml

Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey 150 ml

Markası : Urban Care Ürünlerini Gör

55054

8680690705311

5/1
182.95 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey 150 ml

Saçlarınıza zarar vermeden; kurutmadan, yıpratmadan aksine yumuşatıp, nemlendirip aydınlatır ve doğal bir görünüm sağlayarak saçlarınızı kademeli olarak açar. Doğal sarı, açık kahverengi ve rengi açılmış saçlara uygulanabilir.

KULLANIM:

Ürünü çalkalayın, yıkanmış ve havlu ile kurutulmuş saça sıkın. Ürünü eşit şekilde yaymak için tarayın. Güneşte veya kurutma makinesi ile kurutun. Eğer ürünü uyguladıktan sonra saç düzleştirme makinesi kullanacaksanız saçınızın tamamen kuruduğuna emin olun. Her kullanımdan sonra 3-4 gün ara verin ve kullandıktan sonraki gün saçınızı yıkayınız. Durulanmaz.

İÇERİK:

Aqua , Hydrogen Peroxide , Gardenia Tahitensis Flower Extract , Cocos Nucifera Oil , VP / VA Copolymer , Hydrolyzed Keratin , Tocopheryl Acetate , Polyquaternium - 10 , Polyquaternium - 6 , Parfum , Etidronic Acid , Polyquaternium - 11 , Polyquaternium - 68 , Sodium Hydroxide , Sodium Acetate , Sodium Chloride , Polyquaternium - 7 , Isopropyl Alcohol , Phosphoric Acid , Salicylic Acid , Sodium Benzoate , Phenoxyethanol , Tetrasodium EDTA .

UYARI:

Sadece saç ve saç diplerinde harici kullanım içindir. Kimyasal boyama işlemlerinin yerine geçmez. Saçta kuruma, kopma, cilt tahrişi ve kızarıklıklarda ürünü kullanmayı bırakınız. Çocukların erişemeyeceği, sıcaktan uzakta saklayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Urban Care Summer Glow Aşamalı Renk Açıcı Sprey 150 ml

182.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim