Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care 30ml - Günlük Bakım Kremi

Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care 30ml - Günlük Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care 30ml - Günlük Bakım Kremi

41620

3661434000942

5/1
184.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care 30ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care, cilt yüzeyindeki kahverengi lekelerin görünümünü hafifletmeye, yeni lekelerin oluşmasının önüne geçmeye yardımcı yüksek güneş korumasına sahip gündüz bakım ürünüdür.

- Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care, cildin rahatsız edici lekelerden arınmasına yardımcı olur.

- Güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek derecede korunma sağlamaya çalışır.

- Güneş ışınlarının cildimiz üzerinde birçok zararlı etkisinden söz edebiliriz. Ozon tabakasında meydana gelen açılmalar nedeniyle zararlı UV ışınları cildimizi tehdit etmeye başlamıştır. UVA ve UVB ışınları cilt yüzeyinde lekelenmelere, yaşlanma belirtilerinin görülmesine, cildin nem ve yağ dengesinin bozulmasına, ciltte ton farklılıklarına, cildin sağlıksız olmasına yol açabilmektedir.

- Lekeli ciltler için özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde ciltteki kahverengi lekelerin en aza indirilmesini ve yeni leke oluşumunun önüne geçilmesini hedefler.

- Cilde hem görünüm açısından hem sağlık açısından zarar veren bu ışınlara karşı cildi korumak ancak güneş koruyucu ürünlerle mümkün olabilmektedir. Güneş koruyucu ürünler zararlı UVA ve UVB ışınlarının etkisini en aza indirmeye, cilt yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturmaya çalışırlar.

- Ürün içeriğindeki termal su, mineral ve vitamin yönünden oldukça zengindir ve cildin beslenmesine, nem dengesinin sağlanmasına, su tutma kapasitesinin artmasına destek olur.

- Güneş ışınları, cilt yüzeyinde rahatsız edici kahverengi lekeler oluşmasına yol açabilmektedir. Bu lekeler cildin hem pürüzsüz görünümünü bozmakta hem de sağlıksız bir cilt oluşmasına neden olmaktadır.

- Ürün içeriğindeki meyan kökü özü ile ciltteki kahverengi lekelerin görünümünü hafifletmeye yardım eder.

- Meyan kökü, antioksidan etkisiyle cildin tazelenmesine, sağlıklı, parlak ve canlı bir görünüm kazanmasına yardım eder.

- Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care, yüksek faktörlü güneş korumasıyla cilt yüzeyinde görünmez bir koruyucu tabaka oluşturmaya ve UVA ve UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildi korunmaya yardım eder.

- Ürün; cildinizi rahatsız edici lekelerden arındırmaya, güneşe karşı cildinizi yüksek derecede korumaya ve cildinizin bakımını yapmaya yardım etmek üzere özel olarak formüle edilmiştir.

Kullanım Şekli: Ürün her sabah, tüm yüz bölgesine ya da sadece lekelerin üzerine uygulanarak kullanılabilir. El,yüz ve boyun bölgesi kullanımına uygundur.

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Güneşe maruz kalındığı taktirde 2 saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Depiderm Spf50 Anti-Spots Daytime Care 30ml - Günlük Bakım Kremi

184.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim