Uriage Hyseac K18 40ml - Bakım Kremi

Uriage Hyseac K18 40ml -  Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Hyseac K18 40ml -  Bakım Kremi

41613

3661434002120

5/1
100.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Hyseac K18 40ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Hyseac K18 - Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

- Hyseac K18 Bakım Kremi, cildin yağ salgısını düzenlemeye, geniş gözeneklerin temizlenip küçültülmesine, siyah nokta ve leke oluşumunun önüne geçmeye yardım etmek üzere geliştirilmiştir.

- Uriage Hyseac K18 Bakım Kremi, yağlı ve karma ciltlerin fazla yağdan kaynaklanan sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla üretilmiştir.

- Ürün, cildi fazla yağdan arındırarak daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına, cilt problemlerinin ortadan kaldırılmasına yardım eder.

- Ciltte salgılanan fazla yağ yüzeye gözenekler aracılığıyla gönderilir. İçerisinde yağ ve kir biriken gözenekler genişleyebilir, siyah nokta ve akneye dönüşebilir, bu siyah nokta ve akneler ciltte kahverengi lekeler oluşturabilir. Yağlı ve karma ciltler genelde bu sorunlarla karşı karşıyadırlar.

- Ciltte salgılanan fazla yağdan dolayı cilt parlar, yapılan makyajı kusar, sağlıksız ve itici görünür.

- Yağlı ciltlerin en temel sorunlarından birisi de nemsizliktir. Salgılanan fazla yağa rağmen cilt nemsiz ve sağlıksızdır. Suyu tutamayan cilt nemsiz ve cansız görünür.

- Yağlı ancak nemsiz olan ciltler solgun, sağlıksız, oldukça kusurlu bir görünüme sahip olabilirler. Bu sorunların önüne geçmek ancak doğru cilt bakımıyla mümkün olacaktır.

- Ürünün içeriğinde bulunan Uriage termal suyu, cildin nem dengesini düzenlemeye, su tutma kapasitesini arttırmaya destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan AHA + BHA bileşimi, cildin fazla yağ salgılamasının önüne geçmeye, fazla yağın emilmesine ve yağ salgısının düzenlenmesine yardım eder. Gözeneklerin içlerinin temizlenmesine ve nefes almasına destek olur. Bu sayede gözeneklerin sıkılaşması ve küçülmesi desteklenir.

- Ürün, meyan kökü özü ile zenginleştirilmiştir. Meyan kökü cilt lekelerinin açılmasına, yeni leke oluşumunun önüne geçilmesine ve cildin beslenmesine yardım eder. Meyan kökü özü, cildin yağ salgısının düzenlenmesine, ciltte fazla yağın salgılanmasının önüne geçmeye yardım eder.

- Ürün bütün özellikleriyle değerlendirildiğinde; cildin yağ salgısının düzenlenmesine, nem dengesinin sağlanmasına, gözeneklerin sıkılaşıp küçülmesine, siyah nokta ve akne oluşumunun önüne geçilmesine, leke görünümünün hafiflemesine ve yeni leke oluşumunun önüne geçilmesine, cildin beslenip sağlıklı canlı ve pürüzsüz bir yapıya kavuşmasına yardım eder diye özetlenebilir.

Kullanım Şekli: Temizleyip kuruladığınız cildinize uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 ya da 2 defa uygulayınız.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Hyseac K18 40ml - Bakım Kremi

100.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim