Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream 50ml

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream 50ml

41599

3661434001864

5/1
148.47 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream 50ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream, karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilmiş kırışıklık karşıtı bir üründür.

- Cildimizde zamanla güneşin, hava şartlarının, cildin nemini kaybetmesinin, genetik faktörlerin ve en çok da yaşlanmanın etkisiyle çizgiler oluşmaya başlar. Bu kırışıklıklar önlem alınıp önüne geçilmezse hem derinleşmeye başlar hem de sayıları artar.

- Kırışıklıklar bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösterir. Özellikle göz çevresinde, ağız kenarlarında ve boyunda görülen kırışıklıklar erken yaşlarda da güneşin ve genetik faktörlerin etkisiyle oluşabilir.

- Kırışıklıklar erken dönemde önlem alınıp yok edilmemesi halinde derinleşecek ve yok edilmesi daha zor bir hale gelecektir.

- Cildin kırışmasında önemli faktörlerden birisi nemdir. Nemsiz kalan cilt esnekliğini kaybedecek ve mimiklerin dahi kırışıklığa dönüşmesine neden olacaktır.

- Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream, kırışıklıkların görünümünün yok edilmesine ve yeni kırışıklıkların oluşumunun önüne geçilmesine destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan ISO-3R kompleksi uriage’nin geliştirip patentini aldığı özel bir bileşendir. Bu bileşen kırışıklığa neden olan cilt sorunlarını çok iyi tanımakta ve doğrudan çözüm sunmaya çalışmaktadır.

- ISO-3R kompleksi ürünün etki etme süresini 2 kat kısaltmaya ve daha hızlı sonuç alınmasını sağlamaya yardım eder.

- Hiyalüronik asit, cilt yapısının özünü ve doğal yapısını koruyabilmek için ihtiyaç duyduğu ana maddelerden biridir. Ürün içeriğinde hiyalüronik asit bulundurur ve bu sayede cildin doğal yapısına yeniden kavuşmasını destekler. Cildin doğal bir pürüzsüzlük kazanmasını destekler.

- Ürün, içeriğinde gliserin bulundurur. Gliserin cilde yumuşaklık ve kadifemsi bir doku kazandırmaya destek olur. Cildin nem dengesini sağlamaya ve bu sayede yeni kırışıklıkların oluşumunun önüne geçmeye yardım eder.

- Ürün, Hipoalerjeniktir. Komedojenik içermez.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş ve kurulanmış cilde nazikçe uygulayınız. Yüz, boyun, dekolte bölgesi ve eller için kullanıma uygundur.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 ya da 2 defa uygulanmaya uygundur.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Cream 50ml

148.47TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim