Uriage Roseliane Cleansing Lotion 250ml - Temizleyici Losyon

Uriage Roseliane Cleansing Lotion 250ml - Temizleyici Losyon
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Roseliane Cleansing Lotion 250ml - Temizleyici Losyon

41603

3661434003431

5/1
96.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Roseliane Cleansing Lotion 250ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Roseliane Cleansing Lotion

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Roseliane Cleansing Lotion; kızarıklığa, tahrişe meyilli, hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir makyaj temizleme losyonudur.

- Cildi temizlerken yumuşatmaya ve nem kazanmasına yardımcı olur.

- Makyaj, cildimizin canlı, pürüzsüz, sağlıklı görünmesini; bizi rahatsız eden cilt kusurlarımızın görünümünün azalmasını sağlar. Cildimizi olduğundan daha pürüzsüz ve kusursuz göstermemizi sağlayan makyaj hayatımızın vazgeçilmezleri arasındadır. Bize tüm gün eşlik eder ve cildimizin kusursuz görünmesini sağlar.

- Ancak tüm gün yüzümüzde taşıdığımız makyajımız cildimizin nefes almasına izin vermez. Bu nedenle yatmadan önce makyajın temizlenmesi önemlidir. Çünkü cildimiz de vücudumuz gibi kendini en çok geceleri tazeleyip yeniler.

- Kızarıklık eğilimli hassas ciltlere özel temizleyici losyondur.

- Hassas ciltler diğer cilt tiplerine göre dış etkenlere karşı daha dayanıksızdır. Bu nedenle; makyajın, hava kirliliğinin, toz ve dumanın bu cilt tipi üzerindeki etkisi diğer cilt tiplerinden daha fazla ve kötüdür.

- Uriage Roseliane Cleansing Lotion, hassas ciltlerin tüm sorunları göz önüne alınarak hazırlanmış bir üründür. Uriage uzmanlarının geliştirdiği ürün hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.

- Hassas ciltler, hassasiyetleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan makyaj temizleme ürünlerini kullanmalı, cilt sağlıklarını riske atmamalıdırlar.

- Ürün, içeriğindeki termal su ile cildin yatışmasını, içeriğindeki mineral ve vitaminlerle beslenmesini destekler. Cildin nem dengesini düzenlemeye yardım eder.

- Ürün içeriğinde kayısı çekirdeği yağı bulunur. Bu yağ içeriğindeki yoğun A vitamini ile cildin beslenmesini destekler, cilde parlaklık, canlılık kazandırmaya yardım eder. Kuru ve hassas ciltlerin nem dengesinin sağlanmasına, cildin nemlenmesine yardım eder.

- Nemlenen, nem dengesi sağlanan cildin hassasiyetle ilgili sorunları büyük oranda azalacaktır.

- Roseliane Cleansing Lotion, içeriğinde birkaç farklı bitki özü bulundurur. Bu bitki özlerinin desteğiyle hassas cildin kızarıklık, nemsizlik, aşırı hassasiyet gibi sorunlarını en aza indirmeye, yok etmeye yardım eder.

- Ürün; cildin daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasını, parlaklık ve canlılık kazanmasını, hassasiyete bağlı sorunların azaltılmasını destekler.

- Sabun içermez. Hipoalerjenik bir üründür.

40021a.png

Kullanım Şekli: Ürünü bir pamuk yardımıyla göz ve ağız çevresi dahil tüm yüze nazikçe uygulanır. Durulama gerektirmez.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygundur.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Roseliane Cleansing Lotion 250ml - Temizleyici Losyon

96.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim