Vagi-Flora 14 Kapsül

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Assos Ürünlerini Gör

52240

3700244200040

55
329 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

FLORA ve VAJİNAL FLORA NEDİR? Flora, tüm mukoz membranları örten bakteriyel bir ekosistemdir. Bazı rahatsızlıkların önlenmesinde etkilidir. Döderlein vajinal flora olarak da bilinen vajinal floranın sağlıklı olması oldukça önemli ve gereklidir

VAJİNAL FLORA DÜZENSİZLİĞİ NASIL OLUŞUR? Vajinal floranın bozulmasında bilinen bazı nedenler; yakın zamanda antibiyotik kullanımı, tampon kullanımı, ağır regl dönemleri, aşırı temizleme ve mantar önleyici ajanların tekrarlayan kullanımını içermektedir. Kesin sebebi her zaman bilinmese de, vajinal floranın koruyucu görevini yerine getirebilmesi için bu dengenin sağlanması gerekmektedir.

VAJİNAL FLORADAKİ DÜZENSİZLİĞİN BELİRTİLERİ NELERDİR? Belirtiler; kaşıntı, istenmeyen koku, normal olmayan akıntı, yanma, perineal rahatsızlık ve tahriştir.

VAGİ-FLORA® VAJİNAL KAPSÜL NASIL KULLANILIR? Ürünü kullanmadan önce ve kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. Kapsülü kolay yerleştirmek için önce 1-2 saniye su ile ıslatınız. Sonrasında vajina içine derine doğru yerleştiriniz.

Yorumlar
D** K**
23.02.2022
çok iyi

Henüz kullanmadım ama iyi alışverişti. Teşekkürler

A** y**
23.02.2022
Çok teşekkürler

Eczaneden daha uygun fiyata aldığım için memnunum.

B** K**
17.02.2022
çok iyi bir ilaç

gerçekten çok iyi bir ilaç tavsiye ederim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Vagi-Flora 14 Kapsül

329TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim