Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml (S.K.T 09-2025)

Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml
  • Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml

Markası : Veet Ürünlerini Gör

54386

8690570555066

55
PİYASA FİYATI 299.90 TL
SATIŞ FİYATI 164.95 TL
456
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml
İstenmeyen tüyler günümüzde sadece kadınların sorunu değil. Artık erkekler de istenmeyen tüylerinden kurtulmanın yollarını arıyor! Çözümler kadınlarla aynı: jilet, tüy dökücü gibi ürünler. İşte tam da bunun için, erkeklere özel formülüyle Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem 3 ile 6 dakika arasında pratik uygulama sağlıyor.
Sırt bölgesinde, göğüste, kollarda, koltuk altlarında ve kasık bölgesinde kullanıma uygundur.
Tıkanma ve tahrişe son! Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem, istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken; hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirir, cildinizde kötü bir koku bırakmaz.
Baş, yüz, göz, kulak, burun, anüs etrafı, genital bölge, göğüs ve vücudun diğer bölgeleri için kullanıma uygun değildir.
Paket içinde, 150 ml tüp tüy dökücü krem, 1 adette uygulama süngeri bulunmaktadır.
Veet Duşta Tüy Dökücü Krem Men 150 Ml Nasıl Kullanılır?
Kremi kuru cildinize süngerin renkli olan kısmı ile eşit olarak dağıtın. Ovuşturmayın. Almak istediğiniz tüylü bölgeyi krem ile tamamen kapatın. Ardından ellerinizi yıkayın.
Duşa girmeden önce en az 1 dakika boyunca bekleyin.
Duşunuzu her zamanki gibi alın. İlk 2 dakika boyunca vücudunuzun kremli bölgesini suya değdirmemeye özen gösterin. Böylece krem vücudunuzda daha fazla kalacaktır. Bu aşamada krem yavaş yavaş vücudunuzdan akıp gidecektir.
Krem 3 dakika boyunca cildinizde kaldıktan sonra,süngerin beyaz kısmını kullanıp küçük bir bölgeyi temizlemeyi deneyin. Tüyler kolayca çıkıyorsa kalan kısmını da çıkarmak için cildinize sünger yardımıyla dairesel hareketler ile masaj yapın. Eğer tüyleriniz alınmıyorsa kremi cildinizde 3 dakika daha bekletebilirsiniz, fakat toplamda 6 dakikalık uygulama süresini aşmayın. Daha hassas bölgelerden kremi çıkartmak için süngerin yumuşak ve renkli kısmını kullanın.
Cildinizi bol su ile iyice durulayın.
Ürünü sitemizden uygun fiyata satın alabilirsiniz
Erkeklere özel formülüyle Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem 3 ila 6 dk arasında pratik uygulama kolaylığı sunuyor. Sırt bölgesinde, göğüste, kollarda, koltuk altlarında ve kasık bölgesinde kullanıma uygundur.

Tıkanma ve tahrişe son! Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem, istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken; hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirir, hem de Smooth&Fresh koku teknolojisi sayesinde cildinizde kötü koku bırakmaz.

Baş, yüz, göz, kulak, burun, anüs etrafı, genital bölge, göğüs uçları ve vücudun diğer bölgelerinde KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR.

3-6 dk arasında pratik çözüm:
1. Kremi kuru cildinize süngerin renki kısmı ile eşit olarak dağıtın. Ovuşturmayın. Almak istediğiniz tüylü bölgenin krem ile tamamen kapandığından emin olun. Ardından ellerinizi yıkayın.
2. Duşa girmeden önce en az 1 dakika bekleyin.
3. Duşunuzu her zamanki şekilde alın. İlk 2 dakika boyunca vücudunuzun kremli bölgesini suya değdirmemeye özen gösterin. Böylece krem vücudunuzda daha fazla kalacaktır. Bu aşamada krem yavaş yavaş vücudunuzdan akıp gider.
4. Krem toplamda 3 dakika boyunca cildinizde kaldıktan sonra şimdi süngerin beyaz kısmını kullanarak küçük bir bölgeyi temizlemeyi deneyin. Tüyler kolayca çıkıyorsa kalan kısmını da çıkarmak için cildinize sünger yardımıyla dairesel hareketler ile masaj yapın. Eğer tüyleriniz alınmıyor ise kremi cildinizde 3 dakika daha bekletebilirsiniz, ancak toplamda 6 dakikalık uygulama süresini aşmayın. Daha hassas bölgelerden kremi çıkartmak için süngerin yumuşak ve renkli kısmını kullanın.
5.Cildinizi su ile iyice durulayın.

Paket içeriği:
1 x 150ml tüp
1 x Uygulama Süngeri

Yorumlar
M** G**
27.05.2021
Fiyatı gayet uygun

Fiyati cok iyiydi, zaten kullandigim bir urundu ve aldigim icin cok memnunum.

e** t**
21.05.2021
Özenli pakatleme için teşekkür ederim

Ürün kutu içinde hasarsız geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Veet Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml (S.K.T 09-2025)

164.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim