Vichy Dercos Energisant Conditioner 200 ml Saç Kremi (S.K.T 12-2026)

Vichy Dercos Energisant Conditioner 200 ml Saç Kremi (S.K.T 12-2026)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Vichy Dercos Energisant Conditioner 200 ml Saç Kremi (S.K.T 12-2026)

Markası : Vichy Ürünlerini Gör

41122

3337875678094

5/1
PİYASA FİYATI 759.90 TL
SATIŞ FİYATI 645.92 TL
458
Kişinin Favorisi

Vichy Dercos Energisant Conditioner 200ml

Marka Adı: Vichy

Ürün Adı: Vichy Dercos Energisant Conditioner

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Ürün, saç dökülmesinin hafifletmeye, saçlara daha sağlıklı ve canlı bir yapı kazandırmaya, daha hacimli saçlara kavuşulmasını sağlamaya yardım etmek üzere geliştirilmiş bir saç bakım kremidir.

- Saçların kırılmasının önüne geçmeye, kırılmaya bağlı oluşan koparak dökülme problemini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

- Saçlara ihtiyaç duyduğu yoğun nem bakımını yapmaya, saçların nem dengesini düzenleyerek daha sağlıklı bir yapı kazanmasını sağlamaya yardımcı olur.

- Saçlara bakım yapmaya yardım eden ürün saçların yıpranmasının, saç tellerinin kuruyup kırılmasının önüne geçmeye destek olur.

- Ürün, saçlara nem kazandırmaya, bu sayede yıpranmış olan saçların yıpranmasını hafifletmeye yardımcı olur.

- Saçlara daha canlı ve sağlıklı bir yapı kazandırmaya, saç tellerinin kalınlaşıp güçlenmesini sağlamaya yardım eder.

- Saçların yumuşak bir dokuya kavuşmasına, kolay taranmasına yardımcı olur.

- Ürün içeriğinde Provitamin B5 bulunmaktadır. Provitamin B5; saçlara daha canlı ve sağlıklı bir yapı kazandırmaya, saçların daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlamaya, saçlara daha parlak ve canlı bir görünüm kazandırmaya, saçın daha iyi şekil almasını sağlamaya yardımcı olur.

- Saç tellerini koruyucu bir tabakayla saran ürün, dış etkenlere karşı dirençsiz olan saçın direncini arttırmaya, saçların sağlıklı yapısının daha uzun süre muhafaza edilmesini sağlamaya yardım eder.

- Ürün saç dökülmesi problemi yaşayan saçların kullanımına özel geliştirilmiştir. Bütün saç tiplerinin kullanımına uygundur.

- Zengin içeriğe sahip olan ürün saçların beslenmesini, daha canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını destekler.

- Vichy uzmanlarınca geliştirilmiş olan Dercos serisine ait dökülme karşıtı saç kremini saçlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Şampuanlanıp durulanmış olan saça –saç diplerine gelmeyecek şekilde- uygulayınız. Birkaç dakika bekledikten sonra bol su ile durulayınız.

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Ürün İçeriği :  aqua/water,cetearyl alcohol,behentrimonium chloride,starch acetate,caprylyl glycol,cetyl esters,diaminoprimidine oxide,hydroxyethylcellulose,isopropyl alcohol,niacinamide,2-oleamido-1,3-octadecanediol,panthenol,pyridoxine hcl,parfum/fragrance

Vichy markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Vichy Dercos Energisant Conditioner 200 ml Saç Kremi (S.K.T 12-2026)

645.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim