Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli (S.K.T 07-2026)

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli (S.K.T 07-2026)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli (S.K.T 07-2026)
  • Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli (S.K.T 07-2026)

Markası : Vichy Ürünlerini Gör

30675

3337871330125

55
PİYASA FİYATI 799.90 TL
SATIŞ FİYATI 639.92 TL
3613
Kişinin Favorisi

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml


Marka Adı: Vichy

Ürün Adı: Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri: Hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş temizleme jelidir. Cildinizi temizlerken canlandırmaya yardım eder. Ciltte biriken kiri ve yağı temizler ve rahatlama sağlar. Moringa ekstresi ile zenginleştirilmiş formüle sahiptir. Paraben içermez ve ciltten kolaca durulanır. Cildin temizlenmiş, canlanmış ve ferah görünmesinde etki sağlar. Cildi güçlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı Vichy Thermal Suyu ile güçlendirilmiştir.

Sonuç: Hassas ciltleri temizlemeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Nemli cilde masaj yaparak uygulanır ve daha sonra iyice durulanır. Göz ile temasından kaçınmak gerekir. Temas halinde de bol su ile yıkanması önerilir.

İçerik: AQUA, GLYCERIN, COCO-BETAINE , SODIUM COCOYL GLYCINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, LAURIC ACID, TRIETHANOLAMINE, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, PARFUM.

 

Bakımlı ve hoş görünmenin yollarından biri de temiz ve sağlıklı bir cilde sahip olmaktan geçer. Tüm gün toz, kir, makyaj kalıntıları cildimize yapışır ve mat, solgun görünmesine neden olabilir. Ayrıca ciltte biriken toz ve kir cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olurken çeşitli cilt sorunları ile karşı karşıya kalmamıza da sebep olabilir.

 

Cilt bakımının en temel adımlarından biri, cilt temizliğidir. Temizlenen cilt diğer bakım aşamalarına hazır hale gelir. Cilt temizliğinde önemli olan, cildin yapısına uygun temizleme ürünlerinin seçilmesidir.

 

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml, hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilen temizleme jelidir.

Cildi kir ve yabancı maddelerden arındırmaya, canlanmış, ferahlamış bir görünüm sunmaya yardım eder. Cildi temizlerken kuruluğa sebep olmaz.

İçerdiği Vichy Termal Suyu ile cilt yapısını güçlendirmeye ve yatıştırmaya çalışır. Paraben içermeyen formülü, Moringa ekstresi ile zenginleştirilmiştir.

 

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.



Yorumlar
i** m**
24.11.2023
beğendim

Hassas cildim var ürünü birkaç kere denedim güzel temizliyor ve yumuşak bir his bırakıyor. beğendim.<br /> <br />

** M**
24.11.2023
Çok güzel

Çok güzel bir yıkama jeli cildimin temizlendiğini hissediyorum hafif bir kokusu var ve muhteşem<br /> <br />

m** **
24.11.2023
harikaaa

Kesinlikle harikaaa.cok hassas bir cildim var hersey dokunuyor..fakat bu ürüne bayıldım yumusacık yapıyor alerjide yapmadı.zaten vicyh nin hiç bir ürünü alerji yapmıyor kesinlikle memnun kalacaksınız<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml - Temizleme Jeli (S.K.T 07-2026)

639.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim