Voonka Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda 2500 mg 102 Tablet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42206

8680807008496

55
PİYASA FİYATI 255.00 TL
SATIŞ FİYATI 229.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Voonka Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda 102 Tablet

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 102 tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Takviye edici gıdalar, normal beslenmeyi destekleyen, vücut için gerekli olan ve besin yoluyla yeteri kadar alınamayan maddelerin kapsül, tablet veya toz gibi formlarla sağlanmasına destek olan ürünlerdir. Genellik vitamin ihtiyacı için tercih edilen bu gıdalar, vücudun ihtiyacı olan vitaminleri kolayca almamızı sağlamaktadır.

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından denetlenen bu ürünler, günlük beslenme ihtiyacının desteklenmesi amacıyla kullanılmalıdır. Aksi takdirde kullanılan takviyelerin vücut sağlığına zarar verici etkileri olabilir. Gıda takviyesi kullanımında en önemli detay iyi ve güvenilir markanın ürünlerini kullanmak ve bu konuyla alakalı kapsamlı bilgi sahibi olmaktır.

- Voonka markasının üretmiş olduğu Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda Tableti; Biotin, B7 ve H vitamini bakımından zengin bir üründür. H vitamini ismi, Almanca "Haar" (saç) ve "Haut"tan (cilt) gelir ve bu nedenle ürün "güzellik vitamini" olarak bilinir.

- Sağlıklı saç ve cildin sırrı biotindir. Biotin, saçın ve cildin korunmasıyla birlikte normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunan önemli bir vitamindir. Saç kaybı, kırılgan saç ve tırnaklar, tırnakta yumuşama veya beyaz noktalar biotin eksikliğinin belirtisi olabilir. Suda çözünen vitaminler kategorisinde yer alan biotin vücutta depolanamaz.

- Voonka Biotin 2500 MCG sayesinde saç dökülmesi ve tırnak kırılması ile ortaya çıkan vitamin eksikliğini kolayca azaltabilirsiniz.

- Voonka Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda, diğer takviye gıdaları gibi günlük beslenmenin yerine geçmemektedir. Normal beslenmenin yanında destekleyici olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Cam şişe içerisinde 120 adet tablet bulunan ürün günlük kullanım ve yetişkinler için uygundur. Takviye edici gıda olarak yemeklerden sonra alınması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 1 tablet olarak kullanılması tavsiye edilir ve günlük tavsiye edilen miktarın aşılmaması gerekir. Farkı gıda takviyeleri ile birlikte alınmaması önerilir.

Vitamin-Mineral Grubu, Omegalar Grubu, Eklem-Kemik Desteği Grubu, Çocuk Ürünleri Grubu, Anti-Aging Grubu, Geleneksel Ürünler, Özel Ürünler ve Beauty Serisi gibi çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Voonka, doğanın sunduğu desteğin farkında olarak, ürünlerini, insan sağlığına maksimum seviyede faydalı olunabilmesini amaçlayarak üretmektedir. 102 tabletlik Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda'yı ve markanın diğer ürünlerini en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar
S** G**
20.09.2022
gayet güzel

Daha önce denemiştim, 2.ye aldım tekrar, gayet güzel

E** K**
20.09.2022
aşırı faydalı

Ürünü düzenli olarak kullanıyorum. Cildime ve saçlarıma canlanma ve parlaklık veriyor. Tırnakları güçlendiriyor. Çok yararlı bi ürün.

T** E**
20.09.2022
aşırı faydalır

Faydasini gordum saclarim ve tirnaklarim cok hizli uzuyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Biotin İçerikli Takviye Edici Gıda 2500 mg 102 Tablet

229.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim