Voonka Nigella Sativa Çörekotu Yağı 62 Kapsül

Voonka Nigella Sativa Çörekotu Yağı 62 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Nigella Sativa Çörekotu Yağı 62 Kapsül

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42204

8680807008373

55
PİYASA FİYATI 355.00 TL
SATIŞ FİYATI 319.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Voonka Nigella Sativa 62 Kapsül

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 62 adet yumuşak kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Günümüzde yaşam ve çalışma şartlarının beraberinde getirdiği değişiklikler, beslenme alışkanlıklarında da büyük değişimlere yol açmaktadır. İnsanlar, vitamin ve mineralleri yeterli miktarda alamadığını düşündüğü için aynı zamanda normal beslenmeyi takviye etmek, enerjilerini arttırmak ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek adına takviye edici gıdalara başvurmaktadır.

- Takviye edici gıda sektörü, bu değişimlere pararlel olarak her geçen gün gelişim gösterirken, sektörün büyümesiyle birlikte ürün ve marka çeşitliliği de hızlı bir şekilde artış göstermektedir. Bu nedenle ürün seçimi ve kullanımı konusunda son derece bilinçli olmak ve güvenilir markalara yönelmek gerekir.

- İnsanlara daha sağlıklı ve daha doğal bir yaşam sağlamak amacıyla yola çıkan Voonka, ürünlerini doğadan ilham alarak formüle etmiştir. Geleneksel ürünler serisinden biri olan Nigella Sativa 62 Kapsül ihtiyacınız olan vitamin ve mineral desteğinin karşılanması için üretilmiş çörek otu yağıdır.

- Çörek otu bitkisinin etkisi yüzyıllar boyunca bilinmekte ve özellikle Ortadoğu ülkelerinde sağlığa destek olmak amacıyla kullanılmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirici, yorgunluk hissini azaltıcı, sindirim sistemini rahatlatıcı, dikkat eksikliğine iyi gelici özelliği ile bilinen ve daha birçok yararı bulunan çörek otu yağı, tohumu ve kapsülünün kullanımı zamanla artmıştır.

- Çörek otu zengin bir vitamin kaynağıdır. Vücudun ihtiyacı olan vitamin desteğinin karşılanmasında etkili olan Voonka Nigella Sativa 62 Kapsül, vitamin olarak A, H, C, B1, B2 ve B6 içerir. Mineral olarak ise; selenyum, çinko, magnezyum içermektedir.

- Ürünleriyle yaşamın her noktasına dokunmaya çalışan markanın üretmiş olduğu Kapsül'ün içerdiği en önemli bileşim ise thymol türevidir.

- Voonka Nigella Sativa 62 Kapsül'ün normal beslenmenin önüne geçmeyeceği unutulmamalıdır. Beslenmenizin yanında destek olması amacıyla alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Cam şişede satışa sunulan ürün yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Kullanım Sıklığı: Günde 2 yumuşak kapsül alınması önerilir. Tavsiye edilen günlük miktarı aşmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Voonka vitamin ve mineral gruplarından, geleneksel ürünler serisinde yer alan Nigella Sativa 62 Kapsül - Çörek Otu Yağı, indirimli fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabileceğiniz takviye edici gıdadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek hem kapsülü indirimli fiyata almış olur hem de ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Yorumlar
A** Y**
20.09.2022
çok güzel

Alerji problemi olan düşünmeden alsın. 2018 den beri ilaç kullanmayı bıraktım. Voonkaya bayılıyorum. Orj ürün

H** B**
20.09.2022
hızlı gönderim

Marka olarak iyi, hızlı gönderim, teşekkürler

G** G**
20.09.2022
paketleme iyi

Ürün bildiğim kullandığım güvendiğim marka

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Nigella Sativa Çörekotu Yağı 62 Kapsül

319.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim