Voonka Omega 3 DHA Max 32 Kapsül

Voonka Omega 3 DHA Max 32 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Omega 3 DHA Max 32 Kapsül

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

51718

8682241302246

5/1
489 TL
455
Kişinin Favorisi

Voonka Omega 3 DHA Max 32 Kapsül

Bu gıda omega 3 yağ asidi EPA ve DHA içerir. EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. DHA normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur. DHA normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Dokosahekzaenoik asit (DHA)’in anne tarafından alınması fetusun ve emzirilen bebeklerin normal beyin gelişimine katkıda bulunur. Dokosahekzaenoik asit (DHA)’in anne tarafından alınması fetusun ve emzirilen bebeklerin normal göz gelişimine katkıda bulunur.

KULLANIMI:

Yetişkinlerin takviye edici gıda olarak tercihen yemeklerden sonra günde 1 defa 1 yumuşak kapsül alması tavsiye edilir.

UYARI:

Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.

İLAÇ DEĞİLDİR:

Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.

İÇİNDEKİLER:

Balık yağı [Omega 3 (EPA, DHA), diğer yağ asitleri], yumuşak kapsül (sığır kaynaklı jelatin, deiyonize su, nem verici: gliserol), kaplama (yardımcı bileşen: deiyonize su, parlatıcı: etil selüloz, sodyum aljinat, asitlik düzenleyici: amonyum hidroksit, yardımcı bileşen: orta zincir trigliserit / kaprilin ve kaprin, emülgatör: oleik asit, parlatıcı: stearik asit), antioksidan: tokoferolce zengin ekstrakt.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Omega 3 DHA Max 32 Kapsül

Bu kategorinin en çok bakılanları

489TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim