Voonka Vitamin B Complex 62 Tablet (S.K.T 11-2025)

Voonka Vitamin B Complex 62 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Vitamin B Complex 62 Tablet

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42214

8680807008434

55
PİYASA FİYATI 255.00 TL
SATIŞ FİYATI 127.5 TL
1810
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Voonka Vitamin B Complex 62 Tablet

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 62 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Vitamin ve gıda takviyeleri sağlığımızı korumak için son derece önemlidir. Bu takviyelerden biri de büyüme, gelişme ve diğer vücut fonksiyonları için önemli bir yere sahip olan B vitaminidir. Vücutta karbonhidrat yakımını sağlayarak enerjinin ortaya çıkmasına destek olan bir vitamindir. B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 ve B12 vitaminlerini içeren B vitamini, sağlıklı beslenmek için oldukça gerekli bir vitamin çeşididir.

- Gıdalardan gerekli vitamin ve mineralleri almaya özen gösterin. Sebze, meyve, et, süt ve süt ürünleri gibi besinlerden aldığınız vitaminler çeşitlilik gösterir. Vücudun ihtiyacı olan vitaminler yeteri kadar alınmazsa, beden sağlığı için beslenmenin yanında takviye edici gıdaların alınması gerekebilir.

- B vitamini de vücut tarafından depolanamaz. Bu nedenle, günlük miktarı çok önemlidir ve vücudun ihtiyaç duyduğu kadar alınmalıdır. Voonka markasının üretmiş olduğu Vitamin B Complex 62 Tablet, ihtiyacınız olan günlük vitamin miktarının karşılanması için özel olarak formüle edilmiştir.

- 62 adet tabletten oluşan takviye edici gıda; B grubu vitaminleri, biotin, folik asit ve C vitamini bakımından zengindir. Özellikle yüksek oranda B1 vitamini içerir.

- Vitamin B Complex içeriğinde bulunan B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 ve C vitaminleri normal enerji metabolizmasına katkıda bulunurken; B2, B3, B5, B6, B12 ve C vitaminleri yorgunluk ve bitkinlik hissinin azaltılmasında etkilidir. Biotin ise, saçın ve cildin korunmasına destek olan etken maddedir. Cilt, saç ve tırnak problemi yaşayanların tercih edebileceği bir üründür.

- Ürün içerisinde bulunan ve vücudun genel sağlığı için faydalı olan B12 ve C vitamini sayesinde bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunabilirsiniz.

- Vitamin B Complex 62 Tablet, normal beslenmenin yerine geçmez, sadece sağlıklı beslenmenizin yanında destekleyici olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Günlük ihtiyacın sağlanmasına destek olan içerik, yetişkinlerin kullanımına uygundur. Tercihen yemeklerden sonra alınması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 1 tablet alınması uygun olan ürünün, tavsiye edilen miktardan fazla alınmaması önerilir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Markanın vitamin-mineraller grubunda ve en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan Voonka Vitamin B Complex Takviye Edici Gıda, 62 tabletten oluşan cam şişe formuyla indirimli fiyatın adresi Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek hem uygun fiyata ürün sahibi olur hem de Voonka ürün grupları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar
h** d**
24.11.2023
halime dursun

hızlı kargo fiyatı Uygun<br /> <br /> <br /> <br />

d** **
24.11.2023
demet çayır

Hızlı kargo ve orjinal ürün . Teşekkürler<br /> <br /> <br />

a** a**
24.11.2023
aksel akpınar

bu ürünü tavsiye ederim faydalı buldum<br /> <br />

A** B**
21.09.2022
güzel ürün

güzel ürün bir aydır kullanıyorum ve bendeki etkisi saçlarımı uzatıyor kendimi daha iyi hissediyorum normalde saçım çok geç uzar kargo paketleme güzeldi teşekkürler ☺️

** T**
21.09.2022
Gayet güzel

Gayet güzel ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim

A** B**
21.09.2022
Çok uzun zamandır kullandığım bir ürün

Çok uzun zamandır kullandığım bir ürün çok kısa sürede saçlarımda ve tırnaklarımda etkisini gösterdiği gözle görülür derecede ve sanırım enerji veren bir yapısı var

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Vitamin B Complex 62 Tablet (S.K.T 11-2025)

127.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim