Xiaomi Mi Roborock Vacuum S6 Maxv Siyah Akilli Süpürge***

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Xiaomi Ürünlerini Gör

pr-810381

6970995781359

5/1
19524.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Başka Bir Zeka Düzeyi

İkiz kameralar robot vakumlama deneyiminizde devrim yaratır, gelişmiş özellikler ekler ve her zamankinden daha fazla gönül rahatlığı sağlar.
Tescilli ReactiveAlTM engellerden kaçınma, engelleri otomatik olarak yapmayı sağlar. Daha derin bir temizlik için emiş daha güçlüdür.
Ve elektronik bir su deposu, paslamayı daha akıllı ve daha özelleştirilebilir hale getirir. Roborock S6 MaxV ev robotlarını başka bir zeka seviyesine taşıyor.


Görmek İçin İki Göz

Tüm memelilerin iki gözünün bir nedeni vardır - stereoskopik görme derinlik algısı anlamına gelir.
Çift kamera kullanan MaxV, yalnızca yolundaki engelleri görmez. Konumlarını ve büyüklüklerini doğru bir şekilde tahmin eder ve rotasını etraflarında yeniden yönlendirir.
Hepsi göz açıp kapayıncaya kadar. Kızılötesi görüntüleme ile donatılmış, karanlıkta da görebilir.
Roborock'un ünlü PreciSenseTM LiDAR navigasyon sistemi ile birlikte, evde navigasyon gece gündüz hızlı ve etkilidir.


Görmek Bilmektir

ReactiveAI, S8053'da bulunandan% 50 daha iyi performans sergileyen ve en son derin öğrenme mimarisini kullanan bir Tensorflow evriyal sinir ağını çalıştıran bir Qualcomm® APQ6 işlemci yongası ile güçlendirilmiştir.
On binlerce gerçek dünya görüntüsü üzerinde eğitilmiştir, böylece diğer robotları harekete geçirebilecek yaygın ev tehlikelerini tanıyabilir ve önleyebilir.
Sokak ayakkabılarından kaidelere, kablolara ve daha fazlasına. Evcil hayvan atıkları bile.


Bilinmeyeni Önleme

Derinlik algısı, MaxV'nin tanıdıklarından daha fazla kaçındığı anlamına gelir.
5 cm (2 inç) genişliğinde ve 3 cm (1.1 inç) kadar küçük herhangi bir nesne görülebilir ve atlanabilir.
Unutulmuş oyuncaklar, evcil hayvan kaseleri, sabahları yanlış yerleştirilmiş bardaklar etrafında güvenli bir şekilde çalışacaktır. Yoğun evler için idealdir.

Gizlilik İçin Tasarlandı

Evdeki bir kamera söz konusu olduğunda, gizlilik ve güvenlik çok önemlidir. Her bir görüntü ReactiveAI işlemi anında yakalanır ve silinir.


Evde Yalanlar

Doğrudan ekrana yerleştirilen simgeler1 ile zeminlerinizde hangi engellerin bulunduğunu görün.
Rota haritası ile birlikte görüntülendiğinde, S6 MaxV'nin gördükleri ve izlediği rotalar anında Anlaşılır.
Dikkatinizi gerektiren herhangi bir problemi ve beklemede sürprizleri gösteriyor.


Maksimum Emiş

Bir Roborock vakumundaki en güçlü fan bir yay alır. Bu 2500Pa2 HyperForceTM fırtına,
Roborock S25'dan% 6 daha güçlüdür, bu da MaxV'ye zeminlerdeki ince tozları daha iyi yakalamak ve halıların derinliklerine varmak için homurdanıyor.


Daha Fazla Katlara varın

Çok seviyeli Haritalama sistemleri, bir evin farklı seviyelerini otomatik olarak tanımak için PreciSenseTM LiDAR ve görsel sahne tanımayı kullanır4.
Her katta bağımsız Hareketsiz Bölgeler, Görünmez DuvarTM ve Nomop Bölgeleri bulunabilir. S6 MaxV, Roborock uygulamasını açmanıza gerek kalmadan hepsini bulur.


Dahi Seviye Silme

Bir dizi gelişmiş paspas özelliğinin kilidini açmak için 297ml SnapMopTM sistemine tıklayın. Odaya özel paspas programları ayarlayın.
Su akışını odaya göre uyarlayın. Halılarınızı kuru tutmak ve daha fazlası için Paspassız Bölgeler kullanın. Tüm kontrollü uygulama içi.
Islak ve Kuru Kullanım
Roborock S6 Max V Robot Süpürge hem ıslak hem de kuru emiş yapar.
Bu sayede dilediğiniz zeminde temizlik yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Hem kuru bir şekilde süpürme hem de paspaslama yapabilir.


Kesintisiz Çalışma
5 saatlik şarjla Roborock S6 Max V Robot Süpürge 180 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde çalışır.
Bu sayede tek çalıştırmada daha fazla alanı temizleyebilir ve tüm temizlik işinizi kesintisiz olarak bitirmenize yardımcı olur.

Çift Kameralı Sistem
Roborock S6 Max V Robot Süpürge çift kamerası sayesinde yalnızca pislikleri ve tozları görmekle kalmaz;
aynı zamanda büyüklüklerini de doğru tahmin ederek daha yüksek performans gösterir. Ayrıca kızılötesi özelliği ile karanlıkta bile görebilir.

Akıllı Çalışma
Çokk seviyeli haritalandırma sistemi sayesinde Roborock S6 Max V Robot Süpürge evinizin farklı seviyelerini otomatik olarak tanır.
Görsel sahne tanıma işlevi sayesinde uygulamayı açmanıza gerek kalmadan o sizin yerinize bölgeyi algılayarak ideal temizlik yapar.

Eğitimli Çalışma Sistemi
Derin öğrenme mimarisi olan Tensorflow sayesinde Roborock S6 Max V Robot Süpürge gerçek dünya görüntüleri üzerinde oldukça eğitimlidir.
Bu sayede kablo, evcil hayvan atığı, ayakkabı gibi yaygın tehlikeleri algılayabilir.

Sessiz Çalışma
67 dB ses ile çalışan Roborock S6 Max V Robot Süpürge sayesinde oldukça sessiz bir şekilde temizlik keyfini elde edebilirsiniz.
Bu sayede uzun süre çalışsa bile sizi rahatsız etmez veya dikkatinizi dağıtmaz.

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner ev işlerinde devrim yaratan teknolojiyle sizi buluşturuyor. Robot süpürge teknolojisini geldiği en son noktalardan biri olan Roborock S6 MaxV ile ev temizliği, yapılması gereken ev işlerinden biri olmaktan çıkar. Islak ve kuru kullanım imkanıyla istediğiniz her zeminde, hem süpürme hem silme işini tamamen Roborock S6 MaxV’ye bırakabilirsiniz. Evde aşılması gereken tümsek yerleri kolaylıkla algılayan ürün, halı üzerine de rahatlıkla çıkar. Böylece robot süpürgenizi çalıştırdıktan sonra zemin kontrolü yapmanıza gerek kalmaz. Ürünün boyutları ve ağırlığı da oldukça kullanışlı olduğu için az yer kaplıyor ve şık görünümü sayesinde evinizle oldukça kolay uyum sağlar.

Akıllı, Kesintisiz ve Sessiz Çalışan Robot Süpürge

  • Roborock S6 MaxV 5 saatlik şarj süresiyle 180 dk kesintisiz çalışma özelliğine sahiptir.
  • Çift kamerası sayesinde hiçbir toz ve kir gözden kaçmaz, büyüklüklerini de tahmin ederek yüksek performanslı temizlik sağlar.
  • Çok seviyeli haritalandırma sistemiyle evinizin tüm seviyelerini otomatik olarak tanır, evdeki farklı tüm tehlikeleri algılar ve uygun çalışma prensibi geliştirir.
  • 67dB ultra sessiz çalışma teknolojisi sunar. Uzun süre çalışırken bile sizi rahatsız etmez, dikkatinizi dağıtmaz.
  • Tensorflow teknolojisi sayesinde gerçek dünya görüntüleri üzerine eğitimlidir. Önüne çıkan kablo vs gibi nesneleri algılar.
  • Yüksek emiş gücüyle etkili ve akıllı temizliği önüne çıkan her engeli aşarak yapar.

Roborock S6 MaxV Teknik Özellikleri

  • Güç: 66 Watt
  • Çalışma Süresi: 3 Saat
  • Şarj Süresi: 5 Saat
  • Ses Seviyesi: 67 dB
  • Toz Kapasitesi: 460 Ml
  • Renk: Siyah

Xiaomi Kalitesi Roborock

Yüksek kaliteli robot süpürge üreten Roborock, dünyaca ünlü teknoloji markası Xiaomi’nin robot süpürge üreten alt grubunda yer alır. Özellikle minimalist tasarım çizgisi ve kalitesiyle tanınan marka, dünya çapında oldukça tercih edilir.


Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner

Elektrikli süpürgeler hayatımıza girdiğinde işimizi o kadar kolaylaştırmıştı ki pratik bir temizlik için elektrikli süpürgeler vazgeçilmez oldu. Seneler geçtikçe emiş gücü, sesi, boyutu, tipi, diğer donanımları sürekli geliştirip iyileştirildi. Elektrikli süpürgeden sonra dikey süpürgeler, halı - koltuk yıkama süpürgeleri derken en son hayatımıza robot süpürgeler girdi. Ancak robot süpürgeler hayatımıza öyle kolaylık sağlamaktadır ki günlük temizlikte hem kadınlarım hem de erkeklerin en büyük yardımcısı olmuştur. 

Robot süpürgenize ilk kurulum anında evinizi ve odalarınızı tanıtmanız yeterli olmaktadır. Daha sonra istediğiniz zaman uygulama üzerinden kolay bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Ayrıca sizin çalıştırmanıza gerek kalmadan yerdeki çöpü ya da tozu algılayan robot süpürgeniz siz fark etmeden çöpü ya da tozu siler süpürür. Sadece süpürme özelliği olanların yanında aynı zamanda paspas özelliği de mevcut olanlar bulunmaktadır. Uygulama üzerinden halılarınızı ıslatmadan kuru zemin ıslak zemin ayarı yaparak hem süpürüp hem de paspas yapmasını sağlayabilirsiniz. Robot süpürgeleri çalıştırmanız için yanında olmanıza gerek yoktur. Uygulama üzerinden işteyken, okuldayken ya da dışarıda arkadaşlarınızla gezerken evinizde istediğiniz odayı süpürüp silebilirsiniz. Oldukça sessiz çalışan robot süpürgeler; siz evinizde keyfinize bakarken ya da çocuğunuz uyurken sessiz bir şekilde gelir odayı siz fark etmeden süpürüp tekrar şarj yuvasına döner. Uzun süre dayanan şarjı sayesinde evin tamamını tek seferde süpürebilir. İleri seviye görüş kameraları sayesinde yerdeki ufak eşyaları algılayabilmektedirler. Evcil hayvan dışkısı, ayakkabı, kablo, oyuncaklar gibi tehlikeli maddeleri algılayıp etrafından dolaşabilir. 

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner modeli müthiş bir teknolojik alet olarak dünyaca ünlü teknoloji markası Xiaomi’nin alt grubu olan robot süpürge üreticisi Roborock’a aittir. Minimalist tasarım ve kalite bakımından öncü firma 3,6 kg ağırlığında ve 353,5 mm boyunda, siyah renkli, oldukça şık ve ergonomik bir model üretmiştir. Kurulum anında evinizi ve odalarınızı tanımlamanız yeterli olacaktır. Evinizin farklı seviyelerini tanımlamak için çok seviyeli haritalandırma seçeneği mevcuttur. Her katta bağımsız hareket kabiliyeti ile hareketsiz bölgeleri, nomop bölgeleri ve görünmez duvarları anında bulabilir. Uygulama üzerinden ister dışarıdayken, okuldayken, işteyken ya da arkadaşlarınızla bir kahve içerken isterseniz de evinizde keyfinize bakarken, evinizin istediğiniz yerini kolayca temizleyebilirsiniz. Çift kamerası sayesinde sadece toz ve pislikleri değil onların büyüklüklerini algılayarak en iyi performansını sergiler. Kızılötesi özelliği sayesinde karanlıkta da yüksek performans sağlar. 5 saatlik şarjla 180 dakika boyunca temizlik işinizi kesintisiz bir şekilde tamamlayabilir. Sadece süpürme özelliği ile değil aynı zamanda paspas özelliği ile de istediğiniz odada istediğiniz bölgeyi ıslak zemin- kuru zemin ayarı yaparak halılarınızı ıslatmadan paspas da yapmış olursunuz. Tüm bu özelliklerinin yanında oldukça sessiz olan robot süpürge 67 dB ses seviyesine sahiptir.

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Özellikleri

Ağırlık (kg): 3,6 kg

Aşılabilir Engel: 20 mm

Boy: 353,5 mm

Çalışma Modu Sayısı: 2

Çalışma Süresi: 180 dakika

Derinlik: 10 mm

Emiş Türü: Islak ve Kuru

En: 353 mm

EPA/ HEPA Filtre: Var

Kullanım Alanı: Düz Zemin, Halı, Sert Zemin

Pil Tipi: Li-ion

Renk: Siyah

Ses Seviyesi (dB): 67

Siklon Filtre: Var

Su Tankı Kapasitesi (L): 0.3 lt

Şarj Süresi: 5 saat

Teknoloji: Akıllı Navigasyon

Toz Kapasitesi: 0,46 lt

Aktif Engellerden Kaçınma Özelliği

  • Xiaomi Vakum paspas 2 ultra temizlik robotu, 3D engellerden kaçınma teknolojisiyle tasarlanmıştır. 
  • Çocuk oyuncaklarının, tellerin ve benzeri engellerin hatlarını algılayarak buna göre hareket eder. 
  • Engellerden kaçınırken önceden yavaşlar. 



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Xiaomi Mi Roborock Vacuum S6 Maxv Siyah Akilli Süpürge***

19524.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim