XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet

XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet

Markası : XL-S Medical Ürünlerini Gör

42706

5391520948312

5/1
232.77 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet

Marka Adı: XL-S Medical

Ürün Miktarı: 1 kutu içerisinde 180 tablet bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri:

- Besin takviyeleri, vitamin, mineral, aminoasit, bitki, enzim gibi farklı içeriklere sahip; tablet, kapsül, sıvı ve toz gibi değişik formlarda satışa sunulan ürünlerdir. Takviye edici gıdalar, vücudumuzun fonsiyonlarını sürdürebilmesi için gerekli olan besin öğelerinin sağlanmasına destek olur.

- Takviye edici gıdaları bilinçli olarak ve büyük bir titizlikle kullanmak gerekir. Gıda takvileri, hiçbir zaman sağlıklı bir diyetin yerine geçebilen bir şey olarak düşünülmemeli, dengeli beslenmenizin yanında vücunuzun ihtiyacı olan öğeleri takviye edici olarak alınmalı, vücudunuzun neye ihtiyacı varsa sadece o takviye kullanılmalıdır.

- XL-S Expert Takviye Edici Gıda, 180 tabletten oluşan, lif içerikli, diyet desteği olan yağ tutucu gıda takviyesidir. Düzenli olarak uyguladığınız diyet programınızda size destek olacak bir üründür.

- Renklendirici, aroma ve koruyucu içermeyen XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet, litramin lif kompleksi, frenk inciri ve arap zamkı gibi aktif bileşenler içerir.

- Litramin bitkisel kaynaklı, patentli bir lif kompleksidir.

- Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış Litramin Yağ Tutucu sayesinde daha etkili kilo kaybı sağlayarak, diyetinizde size katkı sağlayacak bir üründür.

- Kimyasal etkisi olmayan tablet, vücut tarafından emilmeden atılır. İstenmeyen herhangi bir yan etkiye sebep olmaz.

- XL-S Expert Takviye Edici Tablet, sağlıklı diyet programınızın yanında sadece destekleyici olarak alınmalıdır. Tek başına normal beslenmenin yerine geçmez.

Kullanım Şekli: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Bol su ile yutulan tableti kullanılırken günde en az 2 litre su içmeniz önerilir. Sadece 18 yaşın üstündeki yetişkinler için uygundur. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Hamilelik ve emzirme sırasında kullanılmamalıdır.

Kullanım Sıklığı: Günde 3 defa yemeklerden hemen sonra 2 tablet ard arda olacak şekilde bol suyla alınır. Öğün kaçırılmış olsa bile 2 tablet olarak alınmalıdır.

Diyet döneminde programınızda destekleyici olmak ve kilo vermenize katkı sağlamak için üretilmiş olan XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir ve sitemizden ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

XL-S Expert Takviye Edici Gıda 180 Tablet

232.77TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim