Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası

Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası

30452

696137170060

5/1
190.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası

Marka Adı: Youngblood 

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Kusursuz bir makyajın olmazsa olmazı doğru makyaj tekniği, fırçalar ve ürünlerin kalitesidir. Yüzümüzdeki her bölge için farklı özelliklerde makyaj malzemesi olduğu gibi onların kullanımı için de farklı boyutlarda fırçalar mevcuttur.

- Makyaj fırçası, bir kadının bakım ürünleri arasında bulunması gereken ürünlerden biridir. Allık, pudra, fondoten gibi malzemelerin fırçaları farklıdır. Bu nedenle her bölge için farklı kalınlık ve incelikte olan birçok fırça temin edebilirsiniz.

Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası, dikkat çekici bir makyajı tamamlayıcısı ve son vuruşlarından biri olan allık uygulamasını etkili bir şekilde yapmanız için üretilmiştir. 

- Kesik ucu sayesinde allığın cildinize eşit miktarda dağılmasını sağlayan ürün, doğal dokunuşları ile güzelliğinizin tamamlanmasına katkı sağlar.

- Özel keçi kılından yapılmış olan fırça başı yumuşak dokunuşlarla iyi bir bakım gerçekleştirir.

- Uygulama sırasında cilde zarar vermeden makyajı tamamlar. Ayrıca cilde ışıltı kazandırır.

- Allık yüzün renklenerek canlanmasına, elmacık kemiklerini belirginleştirerek yüz ifadesinin farklılaşmasına sebep olan kaliteli makyajın güzel bir dokunuşudur.

- Kesik Uçlu Allık Fırçası, yüz makyajı için özel tasarlanmış şekli ile elmacık kemiklerinin belirginleşmesini sağlar.

- Hem toz hem de kompakt allıkların kullanımı için ideal olan fırça, makyajınızın profesyonel ellerden çıkma olduğunu hissettirir.

- Allığın ten ile uyumu ve kalitesi kadar doğru fırça ile uygulama tekniği de çok önemlidir.

- Youngblood Contour Brush'ı tercih ederek yüz ifadenizin değişmesini ve yanaklarınızın ortaya çıkmasını sağlayabilir, etkili bir makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Ergonomik yapıya sahip olan fırça kullanım kolaylığı sağlar.

- Allık fırçasının ultra yumuşak başlığı ve kolay kullanımı allık sürme tekniğini kolaylaştıran ve allığın yüzünüzde iyi bir şekilde dağılmasını sağlayan önemli bir faktördür.

- Günlük kullanıma uygun olan fırça tüm cilt yapısına sahip kişiler tarafından kullanılabilir.

- Youngblood ürünleri saf ve doğal içeriklerle formüle edilmiş olup, güzellik ve bakımın önemi düşünülerek üretilmektedir. Marka yalnızca makyaj malzemelerinin kalitesine değil, makyaj yapımında kullanılan aksesuarların da kalitesine önem verir.

Kullanım Şekli: Fırçanızı allığınızın üzerinde gezdirerek fırça kıllarının allık tanelerini tutmasını sağlayın. Sonrasında elmacık kemiklerine, çeneye ve alın çevresine hafif dokunuşlarla allığı uygulayın.

Kullanım Sıklığı: Ürünü dilediğiniz zaman ya da her makyaj uygulamasında kullanabilirsiniz.

Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası'nı ya da markanın herhangi bir ürününü uygun fiyata satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youngblood Contour Brush Kesik Uçlu Allık Fırçası

190.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim