Zade Vital Çörek Otu Yağı 150 ml (S.K.T 03-2027)

Zade Vital Çörek Otu Yağı 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Zade Vital Çörek Otu Yağı 150 ml
  • Zade Vital Çörek Otu Yağı 150 ml

Markası : Zade Vital Ürünlerini Gör

43489

8690712026935

5/1
PİYASA FİYATI 399.00 TL
SATIŞ FİYATI 299.25 TL
907
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Zade Vital

Ürün Adı: Zade Vital Çörek Otu Yağı

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Zade Vital Çörek Otu Yağı, esansiyel yağ asitleri içeriği açısından zengin çörek otu yağıdır.

- Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital® ürünlerinin hammaddesi olarak kullanılan bitkiler, Ege Üniversitesi’nin kontrolünde Organik Tarım Esasları ve İyi Tarım Uygulamaları (GAP-Good Agricultural Practices) kapsamında yetiştirilmektedir.

- Her biri doğanın bir mucizesi olan bu bitki, meyve ve tohumlar Türkiye'nin ve dünyanın dört bir köşesinden özenle seçilmekte ve üretimden önce farklı analizlerle kalite kontrolü yapılmaktadır.

- Zade Vital® ürünleri, Zade Vital® Tesisleri'nde GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında, el değmeden ve insan hatasından bağımsız, otomatik kontroldeki tesislerde üretilir.

- Zade Vital Çörek Otu Yağı’nın içeriği çörek otu yağından oluşturulmuştur. Daha güvenli olması açısından cam şişe kullanılarak muhafaza edilmiştir.

- Zade Vital Çörek Otu Yağı’nın içerisinde kullanılan çörek otu yağı soğuk sıkım teknolojisi ile üretilmiştir. Bu sayede çörek otu yağı yüksek sıcaklık ve kimyasal herhangi bir sürece maruz kalmadan en yüksek etkinlikte ürün içinde yer alır.

- Çörek Otu Yağı, güçlü antioksidan içeriği vardır ve sindirim sisteminin işleyişine destek olur ve hazmı kolaylaştırmaya katkı sağlar. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur.

- Çörek Otu Yağı, cildin bütünlüğünü korumaya katkı sağlar. Çörek otunun güçlü antioksidan özellikleri vardır ve cilt sağlığının korunmasına destek olur. Saç yapısının korunmasına ve saçın sağlıklı uzamasına katkı sağlar.

- Zade Vital Çörek Otu Yağı, soğuk sıkım teknolojisi ile üretilmiş olan ve 200 ml’lik cam şişede kullanımınıza sunulan çörek otu yağıdır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Hem yutarak hem de cilde sürülerek kullanılabilir.

- Yetişkinlerin besin desteği olarak günde 1 - 2 tatlı kaşığı alması tavsiye edilir.

- Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

- Haricen kullanılmak istenirse, cilde ince bir tabaka halinde sürülebilir.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Zade Vital markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Zade Vital Çörek Otu Yağı 150 ml (S.K.T 03-2027)

299.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim