Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Zigavus

Zigavus markasına ait farklı bitkilerle zenginleştirilmiş şampuan çeşitlerine buradan ulaşabilirsiniz. Her saçın farklı yapısı ve buna uygun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan formülleri ile saçlarınızı temizlerken bakımını sağlamaya, güç vermeye de yardımcı olabilirsiniz.

Zigavus Ürünleri

Zigavus Kozmetik, İzmir'de 2007 senesinde eczanelere ürün vererek piyasaya sunulmuş farklı şampuan serisinden oluşmaktadır. Günümüzde tüm Türkiye'de ve pek çok ülkede de satılmaktadır.

Farklı yapıda olan saç ve saçlı deri, ihtiyacına uygun olan şampuanlar kullanılarak yıkanmalı ve bakımları yapılmalıdır.

Zigavus şampuanlar sahip olduğu pek çok çeşidi ile saçlarınızın daha güzel ve sağlıklı görünmesine yardım etmek için tasarlanmaktadır. Saçların ihtiyacına özel ürünlerden size uygun olan şampuanı seçebilirsiniz.

Zigavus şampuanlar, saçların ve saçlı derinin sorunları göz önüne alınarak tasarlanmışlardır. Bitkilerin özelliklerini formüllerinde kullanan Zigavus markası saçlarınızın daha iyi ve sağlıklı bir görünüm kazanması için yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Özellikle uzun yıllardır saçlara faydası bilinen sarımsak formülü ile saçları güçlendirmeye ve saç köklerini uyararak beslemeye ve güç kazandırmaya yardımcı olmaktadır.

Sarımsak, çok önemli etkilere sahip olsa da genellikle rahatsız edici kokusu nedeniyle uzak durulmaktadır. Oysa Zigavus’un kokusuz sarımsak içeren şampuanları daha rahat kullanım sağlamaya yardım edecektir.

Zigavus Şampuan, ilk olarak sarımsaklı şampuanı ile adını duyurmuştur. Kokusuz Sarımsak Şampuanı da 150 ml ve 450 ml olarak satılmaktadır, Extra Plus olarak çeşidi de bulunur.

Zigavus Extra Plus Şampuan, sarımsak içeren şampuandır, saç dökülmesine karşı tasarlanmıştır. Saçları köklerden başlayarak beslemeye, dolgunluk kazandırmaya ve kepek sorunu için de yardımcıdır. Yoğun saç dökülmesi yaşayan saçlara özel, 17 çeşit amino asit içeren şampuan, çeşitli vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş, sarımsaklı şampuandır. Saçlardaki dökülmelerde azalma sağlamaya ve saçların hacim kazanmasına yardımcı olur. İçeriğinin ph derecesi de ciltle uyumludur.

Zigavus Narlı Şampuan, zor uzayan ve uzarken kırılan saçlar için geliştirilmiş olan bir şampuandır. İçermiş olduğu nar çekirdeği özü ile saçlarınızı ve saçlı deriyi beslemeye, parlaklık, canlılık sağlamaya yardım eder. Sağlıklı uzayan saçlara kavuşmanıza yardım etmek için tasarlanmıştır.

Zigavus Ürünleri ve Fiyatları

Ürünün 450 ml ve 150ml olarak seçenekleri bulunmaktadır.

Zigavus markasında ayrıca Doğal Jujube Ekstraktlı Şampuan ve Doğal Zeytinyağlı Şampuan çeşitleri de bulunmaktadır. Zeytinyağı etkisiyle kuru, boyadan yıpranmış ve hasarlı saçlara yumuşaklık kazandırmaya, saçların kaybettiği canlılığı yeniden kazanmasına yardımcıdır.

Güçsüz ve yıpranmış saçlara yumuşak bir temizlik sağlamaya, hasarları onarmaya yardım eden Doğal Jujube Ekstraktlı Şampuanında ph değeri cildinizle uyumludur. Jujube, tiamin ve riboflavin içermektedir. Saçlara yeniden daha güçlü bir yapı kazandırmaya yardım eder.

Papatya Şampuanıda zayıflamış, gücünü kaybetmiş saçlar da kullanım için tasarlanmıştır. Şampuan formülünde chamazulen, bisabolol, matricyne, flavonoit içermektedir.

Saçların tüm sorunları aslında saçlı deriden kaynaklanmaktadır ve çözümleri de yine saçlı deriye yapılan bakımlarla sağlanabilmektedir. Saç köklerinin beslenmesi ve uyarılması çok önemlidir. Ayrıca kullanacağınız ürünlerinin içeriklerinin ph derecelerinin cildinizle uyumlu olması da olası tahriş, kuruluk gibi sorunları önlemeye yardımcı olmaktadır. Zigavus şampuanlarının farklı boyutlarda ürünleri bulunmaktadır. Size uygun olan formu ve ürün çeşidini seçerek, düzenli bir kullanımla saçlarınıza ihtiyacınız olan temizlik ve bakımı sağlayabilirsiniz.

Gücünü bitkilerden alan Zigavus şampuan çeşitleri ile saçlar, köklerden uca kadar beslenerek ihtiyacı olan bakım, güç ve canlılığı kazanabilecektir.

Turuncu Kasa’dan Zigavus şampuan çeşitlerine kolayca ulaşarak, ucuz fiyatlara satın alabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim