Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml

Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml
  • Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml

Markası : Zigavus Ürünlerini Gör

30559

8699349136628

5/1
PİYASA FİYATI 150.11 TL
SATIŞ FİYATI 135.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi

Marka Adı: Zigavus

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Saçlarınızı şampuanlama işleminden sonra kullanacağınız saç bakım kremi, yumuşacık ipeksi bir saç dokusu oluşturmak, saçlarda meydana gelen kırılma ve dolaşmaları azaltmak amacıyla oldukça önemlidir.

- Saçlara uygulanan işlemler, fazla yıkama, tarama, ısı ile şekil verme aynı zamanda güneş, havuz veya deniz saç tellerinin zamanla yıpranmasına neden olan en önemli faktörlerdir. Bu nedenle saç bakımınızda krem kullanımına özen göstermeniz gerekir.

- Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml kuru, kırılgan ve zayıf saçların toparlanmasına destek olmak amacıyla 12 farklı bitki özü ile formüle edilmiş bir üründür.

- Çevresel faktörler nedeniyle kırılan saçların toparlanmasına destek olurken, saç tellerininin yumuşayarak daha kolay taranmasını sağlar.

- Bitkisel özlerle formüle edilmiş olan ürün, parlaklığını kaybeden saçların yeniden ışıl ışıl görünmesine ve elektiriklenme sorununun azaltılmasına destek olur.

- Ürün içeriğinde sarımsak, ardıç, zeytin, rosemary, papatya, melisa, ısırgan, adaçayı, mersin, nane, kekik ve defne özleri bulunur. İçeriğinde bulunan bütün bu özler ise yıpranan saç uçlarının yeniden yapılanmasına katkı sağlar.

- Aynı zamanda saçın dış etkenlere karşı korunmasına da destek olur.

- Isı verici saç şekillendiricilerin fazla kullanımı saçların yıpranmasına ve nemini kaybetmesine sebep olan en önemli etkenlerdir. Bu nedenle uygun bakım kremleri ile saçın pul tabakasının yeniden yapılandırılması gerekir.

- Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Kremi, saçın ihtiyacı olan nemi karşılar. Bu sayede saç nemini koruyarak esnek kalır ve hızlı bir şekilde uzayabilir.

- Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olan bakım kremiyle kırılgan, kurumuş ve yıpranmış saçlarınız için farklı bir bakım deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Piyasada farklı marka ve içeriklerde birçok saç bakım kremi mevcuttur. Bu kremlerden güvenilir markayı ve içeriği etkili olanı tercih ederek saç bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

- Zigavus ise, saç dökülmelerine karşı bitkisel içerikli ürünler sunarak ilk tercih edilen markalar arasında yerini almıştır.

- 12 farklı bitki özünü içeriğinde bulunduran saç kremi, saçlarınızın daha sağlıklı görünmesine ve uzamasına destek olur.

Kullanım Şekli: Zigavus şampuan ile saçlarınızı yıkadıktan sonra ıslak olan saçlarınıza kremi uygulayınız ve birkaç dakika bekleyiniz. Daha sonra bol su ile kremi arındırınız.

Kullanım Sıklığı: Her duş ihtiyacınızda ürünü kullanabilirsiniz. Etkili bir sonuca ulaşabilmek için ürünü düzenli kullanmanızda yarar vardır.

Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml, yıpranan saçların toparlanarak yeniden hacim almasını sağlayan bir üründür. Ürünü satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilir, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Zigavus 12 Bitki Özlü Saç Bakım Kremi 250ml

135.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim