Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE

Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE
  • Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE

Markası : Zigavus Ürünlerini Gör

44046

8699349130763

5/1
PİYASA FİYATI 349.82 TL
SATIŞ FİYATI 314.84 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE

Fermente (Siyah) Sarımsak ve Aktif Karbon ile zenginleştirilmiş formülü, saçı güçlendirmeye yardımcı olur. Aktif Karbon, yeşil çay ve limon özleri saç derisinde biriken ölü deriyi temizler ve ferahlık sağlar. İçeriğindeki bitkisel özler saç derisini canlandırır ve ferahlatır. Arınmış, hacimli ve görünüm kazandırır. Cilde uyumluluğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Günlük kullanım için uygundur. 

KULLANIM:

 Bir miktar şampuanı ıslak saç derisine masaj yaparak uyguladıktan sonra durulayın. Aynı yöntemi tekrar uygulayıp 2-3 dk. bekletin. Son olarak saçınızı bol su ile durulayın. Zigavus Şampuanın etkisini görebilmeniz için başka bir ürün ile kullanmayınız. 

İÇERİK:

Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiace- tate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Polyquaterni- um-10, Parfum, Allium Sativum Bulb Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Panthenol, Propylene glycol, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Polyquaternium-39, Saccharomyces/Alli- um Sativum Bulb Ferment Filtrate, Kigelia Africana Fruit Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Salvia Sclarea Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Panicum Miliaceum Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arctium Lappa Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Lawsonia Inermis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Butylene Glycol, Citric Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Hedera Helix Extract, Nasturtium Officinale Extract, Cetraria Islandica Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Charcoal Powder, Magnesium Chloride, Magnesium Cinnamal, 

Methylchlroisothiazolinone, Methylisothia- zolinone, Tocopheryl Acetate, Potassium Benzoate. Made in Germany Aqua, Hydrolyzed Collagen, Nitrate, Hexyl Calcium Pantothenate, Niacin, Biotin, Sorbate, Sodium

UYARI: 

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, oda sıcaklığında, kapağı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Göze temasında durulayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Zigavus Siyah Sarımsak ve Aktif Karbon Şampuan 300 ml | 3 AL 2 ÖDE

314.84TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim