Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30733

044386065512

5/1
110.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

Ürün Miktarı: 6,3 gr

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: Concealer, Fondöten ve aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz çok amaçlı bir üründür. Tüm cilt tiplerinde kullanım için idealdir. Cilt kusurlarının kapatılmasında etki sağlamaya çalışır. Cilde doğal bir parlaklık sunar. Hafif formülü ciltte rahatsızlığa sebep olmaz. Cilt tonunda eşitlenme sağlamayı amaçlar. Stick formu sayesinde kolayca uygulanır. Çantanızda taşıyabileceğiniz ve ihtiyaç duydukça uygulayabileceğiniz bir üründür.

Alerji yapma riski minimumdur ve parfüm, gluten, paraben gibi maddeleri içermez.

Sonuç: Cildinize doğal bir kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Tüm cildinize uygulayabileceğiniz gibi bölgesel olarak kapatmak istediğiniz kusurlarınızın üzerine de uygulama yapabilirsiniz.

İçerik: Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Isocetyl Stearate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de candelilla, Mica, Microcrystalline Wax/Cire microcristalline, Cetyl Ethylhexanoate, Polymethylsilsesquioxane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de carnauba, Synthetic Beeswax, Ethylhexyl Palmitate, Calcium Aluminum Borosilicate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Nylon-12, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Synthetic Fluorphlogopite, Boron Nitride, Silica, Arachidyl Alcohol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Ozokerite, Palmitic Acid, Polyglyceryl-2 Isostearate, Stearic Acid, BHT, Ascorbyl Palmitate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate May Contain / Peut Contenir: Iron Oxides, Titanium Dioxide.

 

Cildimiz güzelliğimizin, gençliğimizin ve sağlıklı görünümümüzün en önemli yansımalarındandır. Yorgunluk, stres, üzüntü, yanlış beslenme, sağlıklı olmayan yaşam koşullarının izlerini ciltte gözlemlemek mümkündür.

Ciltte görülen kusurların görünümünü kapatmak ya da hafifletmek amacıyla makyaj uygulamalarına başvurduğumuz zamanlar olmuştur. Cilt üzerinde kullanılacak makyaj malzemelerinin özenle seçilmesi gerekir. İçeriği cilt ile uyumlu olmayan ürünlerin cilt sağlığına zarar verme ihtimali vardır.

 

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow, cilt kusurlarında kapatıcılık sağlamaya yardımcı çok amaçlı bir üründür. Tüm cilt üzerinde ya da bölgesel olarak uygulanabilir. Kolay bir biçimde uygulanır ve cilde doğal bir aydınlık görünümü sunmaya çalışır.

Son derece şık ambalajı ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün olabilir. İhtiyaç duyduğunuz sıklıkta kullanabilirsiniz.

 

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılmaktadır.

 


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Stick Nude Glow

110.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim