Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30147

44386062641

5/1
100.68 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

Ürün Miktarı: 4 g

Ürün Özellikleri: Koyu halka, ince çizgi, şişlik ve yorgunluk belirtilerinde kapatıcılık sağlamaya çalışır. Cildinizde ihtiyaç duyduğunuz bölgeye uygulayabilirsiniz. Parfüm ve paraben içermez. Cilt gözeneklerinde tıkanmaya sebep olmaz. Cildin doğal parlaklığını ve ışıltısını artırmaya çalışır.

Sonuç: Kusursuz bir cilt görünümü sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: İlk kez uygulama yapacağınız zaman ürün gelene kadar arka kapağı çevirin. İhtiyaç duyulan bölgeye hafifçe parmak uçlarıyla veya fırça ile uygulayabilirsiniz.

İçerik: Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Trimethylolpropane Triisostearate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Mica, C10-18 Triglycerides, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Nylon-12, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Chloride, Glycerin, Lactic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Strelitzia Nicolai Seed Aril Extract, Boron Nitride, Caprylyl Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lauroyl Lysine, Lecithin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Polysorbate 60, Silica, Sodium Citrate, Sorbitan Isostearate, Stearic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide.

Cildimiz, yorgunluk belirtilerini, zamanın izlerini üzerinde taşır. Özellikle de göz çevremizde koyu halkalar, şişlikler, çizgi görünümleri oluşabilir. Çoğu zaman bu izleri kapatmak için makyaj malzemelerine başvururuz.

Ancak doğru olarak seçilmeyen kozmetik ürünler, cilt gözeneklerinin tıkanmasına, cildin hassaslaşmasına neden olabilir.

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow, koyu halka, ince çizgi ve yorgunluk belirtileri üzerinde kapatıcılık sağlamaya çalışır.

Cildin doğal parlaklığını artırmaya, kusursuz bir görünüm sunmaya çalışır. Cildinizin ihtiyaç duyduğunuz bölgesinde uygulayabilirsiniz. Parfüm, gluten ve paraben içermeyen bir formüle sahiptir. Cilt gözeneklerini tıkamaz ve cildin nefes almasına izin verir.

Şık tasarımlı ambalajı ile, isterseniz makyaj çantanızda taşıyabilir, isterseniz aynanızın önünde muhafaza edebilirsiniz.

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Concealer Nude Glow

100.68TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim