Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml

Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml

Markası : StriVectin Ürünlerini Gör

30225

810907021301

5/1
552.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Strivectin İntensive İlluminating Serum 30 ml : -  Aydınlık Kazandıran Serum 

Marka Adı: Strivectin

Ürün Adı: Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: Cilde aydınlık ve ışıltılı bir görünüm sunmaya yardımcı bakım serumudur. Leke görünümlerinde düzelme sağlamaya ve yeni lekelerin oluşmasını en aza indirmeye yardımcı olur. Melanin üretimini dengelemeyi amaçlar. Paraben içermeyen bir formüle sahiptir.

Sonuç: Ciltteki leke görünümlerinde düzelme sağlamaya ve aydınlık bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz bir cilde masaj yaparak uygulanır. Sabah ve akşam nemlendiriciden önce uygulanması önerilir.

İçerik: AQUA (WATER, EAU), BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, MYRISTYL NICOTINATE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HEXYLRESORCINOL, MICA, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE,TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, DIMETHICONE, YEAST EXTRACT, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, PULLULAN, ALGAE EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SOY AMINO ACIDS, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, ALCOHOL, PHENETHYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

 

Lekesiz, kusursuz bir cilde sahip olmayı herkes ister. Ancak birtakım iç ve dış faktörlerine etkisiyle ciltte çeşitli problemler ortaya çıkabilir. Sağlıklı ve kusursuz görünen bir cilde sahip olmak için cilt tipine uygun ürünlerle bakımının yapılması gerekir.

Düzenli olarak bakım yapılmayan ciltte yaşlanma belirtileri de daha çabuk görülür.

Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml, ciltteki leke görünümlerini minimum düzeye indirgemeyi ve yeni leke oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Hafif formülü ile cildin nefes almasına izin verir, paraben içermez.

Serum formunda olan ürünler, cilde daha yoğun bakım sağlar. Strivectin İntensive İlluminating Serum, cilde aydınlık bir etki ve ışıltı sağlamaya çalışır. Cilt bariyerlerini güçlendirmede etkilidir. Cilde yumuşaklık hissi suanr.

NIA114, Vitamin C-Ester+ Hexylresorcinol etken maddelerini içerir.

Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Strivectin İntensive İlluminating Serum Aydınlık Kazandıran Serum 30 ml

552.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim