OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 05-2025)

OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 05-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 05-2025)
  • OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 05-2025)

Markası : Diğer Bakım Ürünleri Ürünlerini Gör

55184

8681291000669

5/1
PİYASA FİYATI 189.95 TL
SATIŞ FİYATI 132.97 TL
455
Kişinin Favorisi

OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml

Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi alerji burun boşluklardaki tıkanıklığın gidermesinde büyük etki sağlar. Burunda oluşan akıntıları, kaşıntıyı ve alerjik tepkinin sorumlusu olan partikkülleri (alerjenler, toz, hava kirliliği, vb.) etkisizleştirir. Burun mukozası ile temasını engelleyen nemli bir tabaka oluşturarak uzun süreli korunum sağlar. Burnun doğal kalkanını güçlenmesini sağlar.

SAKLAMA KUŞULLARI:

Çocukların göremeyeceği ve erişemeyeceği yerlerde, ambalajında saklayınız. Ürünü son kullanma tarihinden sonra kullanmayınız. Orijinal kutusunda saklayınız. Isıdan koruyunuz.

KULLANIM:

15 ml doz ayarlı burun spreyi. Kullanım Şekli ve Dozu: Bebek ve küçük çocuklar için (2 yaşa kadar): Her bir burun deliğine 1 kez püskürtme yapılır. Yetişkin ve çocuklar için (2 yaş ve üzeri): Her bir burun deliğine 1 veya 2 kez püskürtme yapılır. Genel kullanım sıklığı: Her bir burun deliğine günde 2-4 defadır.

UYARI:

Bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. İki haftadan küçük bebekler için kullanmadan önce tıbbi yönlendirme alınız. 11 yaş altındaki çocuklar OtriNatura Kids Doz Ayarlı. Burun Spreyi' ni kullanırken ebeveyn gözetiminde olmalıdır. Yaşlı ya da engelli kişiler cihazı kullanırken bir yetişkinden destek almaları gerekebilir. OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi lokal olarak alerjiye neden olabilen bir kuarterner amonyum olan benzalkonyum klorür içerir. Ürünü içeriğindeki maddelerden herhangi birine alerjiniz varsa kullanmayınız. (Bkz.lçindekiler) Burun ameliyatı ya da incinmesi geçirdiyseniz ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışın.

İÇİNDEKİLER:

% 0.74 sodium chloride, macrogol glycerol hydroxystearate, benzalkonium chloride, disodium edetate, sodium dihydrogen phosphate dihydrate, disodium phosphate anhydrous ve purified water.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 05-2025)

132.97TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim