Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 9 - Açık Sarı

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 9 - Açık Sarı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 9 - Açık Sarı

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

43805

3338221002488

55
PİYASA FİYATI 549.00 TL
SATIŞ FİYATI 411.75 TL
455
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

PHYTO PHYTOCOLOR BİTKİSEL SAÇ BOYASI -9- AÇIK SARI

- İlk uygulamadan itibaren mükemmel beyaz kapatıcı etkiye sahiptir.

- Uzun süreli kalıcı renk sağlar.

- Saç ve saç derisine duyarlıdır.

- Dermatolojik olarak test edilmiştir.

PHYTOSOLBA Laboratuvarlan'nin yüksek teknolojiye sahip alt yapısı ve bitki uzmanlığındaki deneyimi ile bitkisel pigmentlerin renklendirici özelliği kullanılarak geliştirilen Phytocolor, uzun süren işti ve doğal saç rengini elde etmenize yardımcı olur Phytocolor, jojoba ve monoi yağlarının birleşimi ile saçların yapısını bozmadan saça renk sağlar. Amonyak içermez.

KULLANIM ŞEKLİ :

Phytocolor, kolay sürülen yapısı sayesinde saç dibinden saç uçlarına kadar eşit şekilde dağılır Boyama işleminden sonra Phytocolor Care serisi ürünleri ile saçlarınızın rengini daha uzun süre korurken boyalı saçın ihtiyacı olan saç bakımını yapabilirsiniz.

- Kullanım talimatın ürün içerisindeki Kullanma Kılavuzu'nda bulabilirsiniz.

- Orijinal içerik ambalaj üzerinde belirtilmiştir.

GELİŞTİRİCİ LOSYON'UN İÇİNDEKİLER :

AQUA/WATER/EAUL. HYDROGEN PEROXIDE CETEARYL ALCOHOL CETEARETH-33 OXYQUINOLINE SULFATE PHOSPHORIC ACID 519002.

KREM BOYAN'IN İÇİNDEKİLER :

AQUA/WATER/EAUL CETEARYL ALCOHOL ETHANOLAMINE PROPYLENE GLYCOL CETEARETH-25 CETETH-2, PEG-2 RAPESEEDAMINE PEG-4 RAPESEEDAMIDE OXODIZED CORN OIL. FRANGULA ALNUS BARK EXTRACT, RUBIA TINCTORUM ROOT EXTRACT HAEMATOXYLON CAMPECHIANUM WOOD EXTRACT. COREOPSIS TINCTORIA FLOWER LEAF STEM EXTRACT, GENISTA TINCTORIA FLOWER LEAF STEM EXTRACT SIMMONDSIA CHINENSIS UJOJOBA) SEED OIL COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL ZIZYPHUS JOAZERO BARK EXTRACT GARDENIA TAHITENSIS FLOWER TOCOPHEROL MALTODEXTRIN PROPANEDIOL, PARFUM/FRAGRANCE SODIUM SULFITE POLYQUATERNIUM 22 ASCORBIC ACID SODUM HYDROSULFITE TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE TETRASODIUM EDTA 4-CHLORORESORCINOL 2-METHYLRESORCINOL PAMINOPHENOL 4AMINO-2 HYDROKYTO LUENE PHENYL METHYL PYRAZOLONE M-AMINOPHENOL 10015A.

RENK KORUMA MASKESİ'NİN İÇİNDEKİLER :

AQUA/WATER/EAU CETYL ALCOHOL CETEARYL ALCOHOL BEHENTRIMONIUM CHLORDE PHENCYETHANOL PARFUM/FRAGRANCE PONGAMIA GLABRA SEED OIL ETHYL MACADAMATE CETRIMONIUM CHLORIDE. HYDROXYETHYLCEL LULOSE CHLORPHENESIN PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN POLYGUATERNIUM-53 HSCUB SABGARIFFA FLOWER EXTRACT TETRASODIUM EDTA GLYCERIN CAESALPINA SPINOSA FRUIT EXTRACT CITRIC ACID SOOLUM PHOSPHATE POTASSIUM SORBATE SOM PHOSPHATE POLYSORBATE 60 HELIANTHUS ANNEAIS SUNFLOWER SPROUT EXTRACT SOORUM RENZOATE, TOCOPHEROL MALIC ACID LIMONENE LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

UYARILAR :

- Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız.

- Harici kullanım içindir.

- Ürünlerin saçta bekleme sürelerini aşmayınız.

- Gözle temas ettirmeyiniz. Etmesi halinde bol su ile durulayınız.

- Alerjik reaksiyon oluşması durumunda derhal doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar
H** N**
27.11.2023
süpeerr

Hozlı teslimat için teşekkürler. Tercihim olacaksınız. Boya güzel fakat bir kutu boyun hizassındaki saça anca yetiyor. Uzun ve gür saçlar için iki kutu gerekli. Saçı yıpratmıyor. Beyaz kapama konusu, bitkisel, doğal olup daha tam kapatana rastlamadım.<br /> <br /> <br /> <br />

g** **
27.11.2023
anneme aldım, çok iyi

anneme aldım, çok iyi<br /> <br /> <br />

H** N**
27.11.2023
cok saglikli.

Annem icin aliyorum 2 yildir bunu kullaniyor, cok memnun, saclari eskisine gore cok saglikli. Rengi kullu degil, hatta rofle gibi duruyor, beyazlari da gayet guzel kapatiyor.<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Color Bitkisel Saç Boyası - 9 - Açık Sarı

411.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim