Cecile Cooked Terracotta 02

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Cecile Ürünlerini Gör

9373

8698438006514

5/1
55.83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cecile Cooked Terracotta 02

Cecile Cooked Terracotta 02

Marka Adı: Cecile
Ürün Adı: Cecile Cooked Terracotta 02
Ürün Miktarı: 1 adet
Ürün Özellikleri: Cilde pembemsi bir ışıltı katmaya çalışır. Kuru ve ıslak kullanıma uygundur.
Sonuç: Cildinizin renkli ve ışıltılı görünmesine yardımcıdır.
Kullanım Şekli: İhtiyaç duydukça tüm cildinize uygulayabilirsiniz. Eğer yüzünüzün bir bölgesini ön plana çıkarmak isterseniz, elmacık kemikleri gibi, ön plana çıkarmak istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz.
Güzel bir yüze sahip olmak sanıldığından çok daha kolaydır. Cilt bakımlarına dikkate ederek, cildi Güneş’in zararlı ışınlarından koruyarak ve ihtiyaca uygun kozmetik ürünler kullanarak, sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmak mümkündür.
Genelde her kadın, cildinin canlı, ışıltılı ve dinamik bir görünüme sahip olmasını ister. Bunun en iyi yolu ise pürüzsüz ve renkli bir cilde sahip olmaktan geçer.
Makyajınızın üzerine uygulayacağınız bir allık ile makyajınızı sonlandırıp, canlı bir görünüze kavuşabilirsiniz. Doğrudan cildinize uygulama yaparak kullanacağınız allık dinamik bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olabilir.
Allık uygulaması için ten renginizi, yüz şeklinizi iyi tanımanız gerekmektedir.Bunun yanında tercih edeceğiniz ürünlerin yapısı ve kalitesi de oldukça önemlidir.
Cecile Cooked Terracotta 02, cilde pembemsi bir görünüm sağlamaya yardımcıdır. Sıcak renk tonuyla cildinize ışıltı katmaya çalışır.
Cecile Cooked Terracotta 02 ürünü ile parlak ve canlı bir yüze sahip olabilirsiniz. İfadenize renk katabilir. Islak kullanıma da uygundur. Zevkinize göre makyajsız yüzünüze uygulayabilir ya da makyajınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz.
Cildinize bronz bir ışıltı ve renk katmaya yardımcı olabilecek, Cecile Cooked Terracotta 02, Turuncu Kasa' da indirimli fiyata satılmaktadır.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cecile Cooked Terracotta 02

55.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim