Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml (S.K.T 10-2026)

Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml
  • Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml

Markası : Curaprox Ürünlerini Gör

42464

7612412422436

55
PİYASA FİYATI 285.00 TL
SATIŞ FİYATI 256.5 TL
456
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu

Marka Adı: Curaprox

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

- Diş fırçalama işleminde önemli olan doğru fırça ve doğru içeriklere sahip diş macunu seçmektir. Fırçaların diş yapısına göre özellikleri farklı olduğu gibi macunların da farklı içeriklerde farklı çeşitleri bulunur.

- Curaprox markasının araştırma ve geliştirme ekibiyle beraber özel olarak geliştirdiği ağız bakım ürünlerinden biri olan Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml, zararlı maddeler içermeyen, günlük diş temizliğiniz için oldukça ideal bir üründür.

- Plak oluşumunu en aza indirmeye çalışan ürün, dişlerin doğal rengine kavuşmasına katkı sağlar.

- Dişlerin daha temiz olmasını sağlayan 950 PPM Diş Macunu 75ml, ağızda biriken kir ve yemek kalıntılarının temizlenmesine destek olarak, plak oluşumuna karşı etkili koruma sağlar.

- Sadece beyaz dişler değil taze bir nefese sahip olunmasını önemseyen Curaprox, Enzycal diş macununu daha ferah bir nefese sahip olmanızı desteklemek için üretmiştir.

- Tükürük, ağız sağlığı için oldukça önemlidir. Enzycal 950 PPM Diş Macunu, ağız suyunun korunmasını desteklerken; tükürük enzimlerinin oluşumunu ve hassas dişlerde ağız suyunun oluşumuna katkı sağlar. 

- Piyasada bulunan bazı diş macunları sadece dişlerin aşınmasına değil aynı zamanda ülsere de neden olabilir.

- Curaprox Diş Macunu, dişlerin tahrişe karşı korunmasına destek olur. Hatta ağız ülseri ile savaşılmasına katkı sağlar.

- Ağız mukozasına karşı nazik bir temizleme sağlayan macun, SLS içermeyen bir formüle sahiptir.

- Koruyucu fonksiyonlara sahip olan tükürük, Enzycal enzimleri tarafından güçlendirilir. Böylece sağlıklı dişler, diş etleri ve ağız sağlının oluşmasını destekler.

- Çoğu diş macunu içeriğinde bulunan köpürtücü madde ve SLS, nötrt olan ile değiştirilmiş; mentol gibi uçucu yağlar ise en aza indirilmiştir.

- Ağıza zarar verebilecek hiçbir madde içermeyen diş macunu, sonic diş fırçaları kullanımı için de oldukça idealdir.

- İçeriğinde 950 ppm sodyum florür bulunan, günlük diş bakımınızı gerçekleştirebileceğiniz ürün, minimum seviyede mentol içerdiği için hafif bir tada sahiptir.

Sodyum Florür: Sodyum florür, hepsinin en basit florür bileşiğidir. Florür, zararlı plakların oluşumunu en aza indirmeye çalışarak, çürük oluşumunun azaltılmasını destekler. Diş minesine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilen florür, ağız hijyeninin sağlanmasında etkili bir elementtir.

Kullanım Şekli: Özel olarak formüle edilmiş olan ürünü fırçanıza bir miktar sıkarak dişlerinizi iyice fırçalayınız. Ardında iyice ağzınızı çalkalayınız.

Kullanım Sıklığı: Günde en az iki defa dişlerin fırçalanmasına uygundur. Macunu kullandıktan sonra kapağını iyice kapatınız.

Curaprox daha iyi bir diş sağlığı için ürünlerini özel içereklerle formüle etmektedir. Beyaz dişler, ferah bir nefes için üretilmiş ürünlerden biri olan Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75 ml'i, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'da bulabilir, ürünü sitemizden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
E** K**
21.11.2023
Beyazlık sağlıyor

Harika bir macun.Dişim hem beyaztlatıp hem de aşırı iyi temizliyor

H** I**
21.11.2023
Ailecek memnun kaldık

Kızım için aldım. Ailece kullanıyoruz, çok memnun kaldığımız bir ürün

M** T**
21.11.2023
Çürükleri önlüyor

Doktor önerisi ile aldık. çürüklerin daha da ilerlemesini durdurdu çok şükür.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Curaprox Enzycal 950 PPM Diş Macunu 75ml (S.K.T 10-2026)

256.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim