MemeThol Bariyer Sprey 10 ml

MemeThol Bariyer Sprey 10 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • MemeThol Bariyer Sprey 10 ml
  • MemeThol Bariyer Sprey 10 ml

Markası : Almediko Ürünlerini Gör

55453

8680782940026

5/1
986 TL
1357
Kişinin Favorisi

MARKA ADI; MEMETHOL

ÜRÜN ADI; MemeThol Bariyer Sprey 10 ml (S.K.T 01-2025)

ÜRÜN MİKTARI; 10 ML

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ; 

  • Kanama, kaşıntı gibi rahatsızlıklara sebep olan, makattan içeri bakılınca büyümüş hemoroid memelerinin Memethol Bariyer Sprey ile gün geçtikçe küçülmesi beklenir.
  • Dışkılama esnasında olabilecek hemoroid kaynaklı kanamaların hastanın durumuna bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte durması ya da yavaşlaması beklenir.
  • Dış ortamdan kaynaklanan tüm mikrop etmenlerin hemoroidli doku ile temasını engeller böylelikle enfeksiyondan korunmak mümkün olacağından zaman içerisinde iyileşme imkânı bulur.
  • Hasar görmüş dokuları koruyucu bariyer tabaka oluşturarak hastalığa sebep olan mikroplardan korurken, hastanın kendi normal dengesini bozmaz.
  • Ürün pH’ı anal bölge ile uyumludur.
  • Memethol Bariyer Sprey 3. günden itibaren kaşıntı ve ağrıyı, 1. haftadan itibaren kanamayı, 1 ayda ise meme oluşumunu durdurduğu klinik araştırmalarla kanıtlanmıştır.
  • Cilt analizleri yapılan Memethol Bariyer Sprey cilde dost bulunmuş ve kortizon ve benzeri hormon türevlerini, paraben türevlerini içermemektedir.

 

KULLANIM ŞEKLİ;  Anal fissür ve hemoroid şikâyeti olan yetişkinlerin kullanması önerilir. Hamilelere, emziren kadınlara ve 15 yaş altı çocuklara uygun değildir.

 Hem iç hem de dış hemoroidler için kullanıma uygundur. Bölgeye en yakın alana Memethol Bariyer Sprey’i 8 kere spreylemeniz yeterli olacaktır.

  1. ve 2. Evre hemoroid hastalarında memelerin giderilmesi için genellikle 1 şişe Memethol Bariyer Sprey kullanımı tavsiye edilmektedir.
  2. ve 4. Evre hemoroid hastaları gün arası olmaksızın 2 şişe Memethol Bariyer Sprey kullanmalıdırlar.

ÜRÜN İÇERİĞİ; (lR,2S,5R)-2-isopropyl-5-methylcyclo- hexanol. sodium hydrogen carbonate, 7-(dimethy- lamino) phenothiazin-3-ylidene]-dimethylazanium; chloride, 1.2-propanediol, deiyonized water.

İçeriğindeki izopropil; çizik ve yanık mikropları azaltmakta kullanılan dezenfekte edici bir maddedir. İlk kez idrar içerisinde tespit edilen ve zayıf bir bazik olan methylcyclo- hexanol kullanılmıştır. Cildi irrite etmeyen 1.2-propanediol sayesinde nem tutma işlevi yerine getirilmektedir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

MemeThol Bariyer Sprey 10 ml

986TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim