PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi 1 Adet

PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi 1 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi 1 Adet

Markası : PCO Ürünlerini Gör

42719

9201830030127

5/1
22.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi

Marka Adı: PCO

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak herkesin arzusudur. İstenilen cilde sahip olmak için çok çaba sarfetmeye gerek yoktur. Cildinize uygun kullanacağınız bakım maskeleri ile, cilde ihtiyacı olan vitaminleri vererek cildin beslenmesine ve lekelerin azaltılmasına destek olabilir günlük bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

- Yüz bakımının olmazsa olmaz ürünlerinden biri maskelerdir. Maskeler cildi nemlendirmeye, güçlendirmeye, yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve cilt dokusunu güzelleştirmeye katkı sağlayan bakım ürünleridir. Cilde güçlü bir şekilde etki ederler. Maske kullanımında önemli olan ise cildinize uygun maskeyi doğru şekilde uygulamaktır.

- PCO markasının üretmiş olduğu Sheep Placenta Whitening Mask, bitki özleri ile formüle edilmiş, minik hareketleri ile oluşan kırışıklıkların azaltılmasına, cilde nem kazandırılmasına ve lekelerin açılmsına katkı sağlayan ideal bir üründür.

- Maskenin içindeki doğal ürünler cildin taze kalmasını, tazeliğini uzun süre korumasını ve toksik maddelerin ciltten atılmasını desteklerken cildin vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayarak direncinin artmasına da katkı sağlar.

- Tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine ve arınmasına destek olan maske, cildi kurutmadan bakım sağlamaktadır. Cildinizde yağlanmadan kaynaklı oluşan parlak görünümün azaltılmasına katkıda bulunur.

- Cildin yatışmasına katkı sağlayan ürün, kızarıklık ve tahrişleri de hafifletme özelliğine sahiptir. Cildi rahatlatır ve sivilce oluşumunun azaltılmasına destek olur.

- PCO Koyun Plesanta Maskesi içeriğinde koyun plesantası, hyaluronik asit, aloe vera özleri ve çeşitli vitaminler barındırır. Bu içerikler cildin beslenmesine ve korunmasına katkı sağlayan önemli etkenlerdir. İçeriğindeki bu özler cilt için ideal bakım sağlar.

Kullanım Şekli: Öncelikle uygun temizleyici ile cilt temizlenir. Soğuk su veya buz ile cilt hafifçe nemlendirilir. Daha sonra maske yüze yerleştirilir. Kuru ve normal bir cilde sahipseniz en az 15 dakika, yağlı cilde sahipseniz en az 20 dakika bekletilir. Uygulama sonrasında cildin en az 6 saat yıkanmaması tavsiye edilir.

Kullanım Sıklığı: İlk hafta gün aşırı kullanıma uygun olan ürün, diğer haftalarda haftada iki kez uygulanabilir. Uygulama sırasında güneş ışınlarına maruz kalınmamalıdır. Uygulamadan en az 30 dakika sonra güneşe çıkılmalıdır.

PCO Koyun Plasentası, minik hareketleri nedeniyle oluşan kırışıklıkların azaltılmasına, cilde ihtiyacı olan nemin, esnekliğin ve dolgunluğun kazandırılmasına, cildin mineral ve vitamin ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla üretilmiş bakım ürünüdür. 1 adet PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesini, uygun fiyata satın almak ve ürün hakkında bilgi edinmek için Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi 1 Adet

22.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim