Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500ml

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500ml
  • Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500ml

Markası : Dermadolin Ürünlerini Gör

52044

8692780000190

55
PİYASA FİYATI 1,225.00 TL
SATIŞ FİYATI 1102.5 TL
456
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 

Marka Adı: Dermadolin

Ürün Miktarı: 500 ml

Ürün Özellikleri:

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon, ciltteki nem kaybını önlemeye ve cildi nemlendirmeye yönelik olarak geliştirilmiş özel bir üründür. Genellikle kuru ve hassas ciltler için tasarlanmıştır.

Bu losyon, su bazlı bir formülasyona sahiptir ve cildin derin katmanlarına nüfuz ederek nemlendirme sağlayabilir. İçeriğinde bulunan özel bileşenler, cildin doğal nem bariyerini destekleyebilir ve cildin nem dengesini korumaya yardımcı olabilir. Bu sayede, ciltte kuruluk, pul pul dökülme veya gerilme gibi belirtilerin azalmasına katkıda bulunabilir.

Ceradolin Hidro Losyon, genellikle hafif ve hızlı emilen bir yapıya sahiptir, bu da cildin yağlı hissetmeden nemlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, parfüm içermeyen formülüyle hassas ciltlere sahip olan kişiler için tercih edilebilir.

Bu losyon, düzenli kullanıldığında cildin nem dengesini korumaya yardımcı olabilir ve cildin daha yumuşak, esnek ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olabilir.

Yorumlar
K** A**
05.04.2022
çok güzel

Yıllardır severe kullanıyorum bunsuz yapamam sanırım:) Satıcı da çok ilgili teşekkür ederim gayet güzel paketlenmişti güvenerek alışveriş yapabilirsiniz:)

C** y**
05.04.2022
Tavsiye Ederim.

İndirimdeyken almıştım. çok güzel bir ürün. köpüren bir temizleyici ve buna rağmen cildimi kurutmadı ki benim cildim zaten kurudur. üzerinde yazdığı gibi cilt bariyerine zarar vermeden temizliyor. ben çok sevdim. Tavsiye Ederim.

B** M**
26.05.2021
PAKETLEME ÇOK İYİYDİ

Ürün orijinal kullanıp denedim. Kuru ciltler için çok güzel bir şekilde emilasyon sağlıyor. Dermatologum reçete etmesi üzerine aldım ve kullanıyorum. teşekkürler hızlı ve güzel bir paketleme ile ürün elime ulaştı.

u** k**
21.05.2021
Melis Koçal tavsiyesi ile yüzüm için aldım

koku hafif çabuk uçuyor çünkü kokular karşı hassasiyetim var, cildim nemsiz ve sivilceye meyilli, sivilce yapmaması favori ürünüm olmasına vesile oldu, şu bazlı hafif ağırlık yapmıyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500ml

1102.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim