Dermaceutic Activ Retinol 0.5 Anti-age 30 ml - Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece) (S.K.T 06-2025)

Dermaceutic Activ Retinol 0.5 Anti-age 30 ml - Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Dermaceutic Activ Retinol 0.5 Anti-age 30 ml - Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece)

Markası : Dermaceutic Ürünlerini Gör

40062

3760135010042

5/1
PİYASA FİYATI 1,812.50 TL
SATIŞ FİYATI 1540.63 TL
3161
Kişinin Favorisi

Dermaceutic Activ Retinol 0.5 Anti-age 30 ml - Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece)

Marka Adı: Dermaceutic

Ürün Adı: Dermaceutic Activ Retinol 0,5 Anti Age Serum – Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece)

Ürün Miktarı: 30 ml

Uygun Cilt Tipleri: Normal ve hassas ciltler için uygundur.

Ürün Özellikleri:

- Kırışık azaltıcı özelliği ile doğal cilt düzenlemeye  çalışır.

- Cilt yenilemesinde doğal bir süreç izler ve cilt yaşlanmasını azaltmaya yardımcı olur.

- Cildin aydınlık ve canlı olmasına destek sağlar.

- Genelde 25 yaşından itibaren, cildin esnekliğini kaybetmesi ve kırışıklıkların belirmesi ortaya çıkar. Yeni başlayan kırışıklıklarla mücadele etmek daha kolay ve etkili olabilmektedir.

- Dermaceutic Activ Retinol 0,5 Anti Age Serum düzenli kullanımı sonucu yenilenme ve yaşlanma belirtilerinin hafiflemesine yardımcı olur.

- Cilde nem bağlamak ve cilde taze bir görünüm vermek için destek olur.

- Dermaceutic laboratuvar cildi düzenlemek ve cilde uygulanan bir işlem sonrası cilt yenilenmesini hızlandıran, akne sorunları ile mücadele eden, UV ve yaşlanma karşıtı koruma sağlayıcı dermatolojik ürünler geliştirmektedir.

- Yoğun nemlendirici etkisi ile cildi dış etkenlere karşı korurken, cilt sıkılığını sağlamaya yardımcı olur.

- Paraben ve parfüm içermez.

- Retinol içeriği A vitamini çeşididir. Güneş ışınlarında ciltte hassasiyet sağladığı için gece kullanılması gerekir. Cilt bakımında çoğunlukla kullanılan bir içeriktir. Cildi pürüzsüzleştirmeye ve pigmentasyonu azaltmaya yardımcı olur. Retinol problemli cilt ile ilişkili lekeleri azaltırken, geniş gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur.

- İçeriğinde bulunan Seramid, Pantenol, Allantoin ve enerji verici mineraller; cilt bariyerini güçlendirir ve cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye çalışır.

- Seramid; Doğal lipidler ve yüzeysel deri yapısında önemli bir bileşendir. Sağlıklı bir sebum tabakasının bakımını sağlamaya yardımcı olur. Nemlendirici özelliği ile erken kırışıklıkların oluşmasını durdurmaya çalışır.

- Pantenol; su tutucu özelliği ile cilde nem sağlayarak cildin yumuşak olmasına yardımcı olur.

- Allantoin; yumuşatır ve aktif cildi yatıştırıcı süre korumaya yardımcı olur. Karakafes bitkisinin köklerinden elde edilen bir öze sahiptir. Tahrişleri azalttığı için cildi nemlendirme etkisine sahiptir.

- C vitamini;  İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya çalışır. Örümcek damarlarla savaşır. Cilt parlaklığını arttırmaya yardımcı olur. Hiperpigmentasyon ve renk değişikliği ile mücadele eder. Antioksidan koruma sağlamaya çalışır.

- E vitamini; önemli bir antioksidandır. Güneş ışınlarına karşı koruyucu etki sağlar. Cildin nemini korumaya yardımcı olur.  E vitamini gençleştirmeye yardımcıdır. 

Dermaceutic ürün çeşitleri arasında Yaşlanma Karşıtı Activ Retinol 1.0 Anti Age Serum ile size seçenek sunmaktadır.

Kullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra yüz, boyun ve dekolteye Dermaceutic Activ Retinol 0,5 Anti Age Serum'dan uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Sabah kullanımdan sonra güneş korumalı krem kullanmadan güneşe çıkmayınız.

İçerik: Aqua (Water), Diglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycry-lene, Panthenol, Retinol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Allantoin, Cholesterol, Zinc PCA, Manganese PCA, Magnesium PCA, Sodium PCA, Sphingolipids, Phospholipids, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Trideceth-9, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Disodium EDTA, T-Butyl Alcohol, BHT, Potassium Sorbate, BHA, Cl 14700, Cl 60730.

Dermaceutic ürünlerine Turuncu Kasa'dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermaceutic Activ Retinol 0.5 Anti-age 30 ml - Yaşlanma Karşıtı Serum (Orta Derece) (S.K.T 06-2025)

1540.63TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim