GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda 90 Tablet

GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda 90 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda 90 Tablet

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42405

048107104962

5/1
129.99 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 90 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Gıda takviyeleri; doğal beslenmenin yanında ek olarak alınan ve özellikle diyetlerde yetersiz beslenme sonucunda görülen eksikliklerin takviye edilmesi amacıyla kullanılır.

- Vitaminler vücudun normal fonksiyonları için ihtiyaç duyulan ve kendi başına vücutta sentezlenemeyen, sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmez parçası olan organik bileşiklerdir. Bu sebeple multivitaminler, beslenmenin yetersiz kaldığı yerlerde vücut sağlığına katkı sağlamak amacıyla takviye olarak alınabilir.

- Gıda takviyeleri multivitamin, mineral, aminoasitler ve bitkisel içerikli ürünlerden oluşur. GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda, 90 Tabletten oluşan ve bayanlar için geliştirilmiş multivitamin takviyesidir.

- Ürünü tercih ederek multivitamin ihtiyacınızın karşılanmasını destekleyebilirsiniz.

- Vitamin A, vitamin C, vitamin E, Thiamin, Niacin, Folik Asit, Biotin, Kalsiyum, vitamin B12, demir, çinko, gibi farklı vitamin ve mineral çeşidine sahip olan tablet; Ginseng kökü ekstresi, L-Arjinin, Gingko Biloba yaprağı ekstresi ve Damiana yaprağı ile formüle edilmiştir.

Ginseng Kökü Ekstresi: Ginseng kökü 6 yıl gibi uzun bir süre sonunda hasat edilen ve takviye besinlerinde kullanılan bitki köküdür. Çince "insan bitki" olarak adlandırılan ginseng, vücudun zayıflıklıklarla mücadelesine destek olurken, enerji yükseltici ve dayanıklılık gücünü arttırıcı etkisi vardır.

Ginkgo Biloba: Son zamanlarda kullanımı kapsül, çay veya tablet olarak yayılmaya başlayan Ginkgo Biloba ağacı, sağlığa katkıda bulunan vitamin, mineral ve bileşenler bakımından oldukça zengindir. Mabet ağacı olarak bilinen ağaç, tıbbi amaçlı kozmetik ürünlerinde de kullanılır.

- Tablet içeriğinde bulunan vitaminler bağışıklık sisteminin güçlenmesini destekler.

- Bütün besin takviyelerinde olduğu gibi GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda da normal beslenmenin yerine geçmez.

- Beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda diyet veya beslenme programınızın yanıda takviye olarak alınmalıdır.

- Bu ürünü kullanırken farklı içerikli besin takviyeleri kullanılmamasında yarar vardır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün beslenme desteği olarak alınır.

Kullanım Sıklığı: Günde 3 kez 1 tabletin su ile alınması önerilir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır.

Vitamin, mineral ve supplement olarak çeşitli ürün grubuna sahip olan markanın kadınlara özel üretmiş olduğu GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda 90 Tablet, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek tablet hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC Arginmax Bayan Takviye Edici Gıda 90 Tablet

129.99TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim