Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream 40 ml

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream 40 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

43160

3264680015847

55
PİYASA FİYATI 800.00 TL
SATIŞ FİYATI 560 TL
4514
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri: 

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream, yasemin çiçekli antioksidan kompleksine sahip ilk kırışıklık bakım kremidir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream, normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

- Cildin doğal dengesini korumaya katkı sağlarken cilt mekanizmalarını güçlendirmeye destek olur.

- Cildin canlanmasına ve doğal bir parlaklığa ulaşmasına katkı sağlar.

- Günlük yaşamınızın zararlı etkileriyle (stres, yorgunluk, kirlilik vb.) mücadele etmeye katkı sağlarken cildinizin doğal dengesini de gözetir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream, günden güne cildin daha canlı ve parlak olmasına katkı sağlarken yaşlanmanın ilk işaretlerini belirsiz hale getirmeye destek olur.

- Cildin pürüzsüz, yumuşak ve daha dolgun olmasına katkıda bulunur. İpeksi dokusu hem normal hem de kuru ciltlere yumuşaklık ve rahatlık kazandırmaya destek olur.

- Taze yasemin akordu, pembe liçi ve beyaz odunsu notalarıyla zenginleştirilmiş ferah ve canlı bir kokuya sahiptir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream’in içeriğindeki doğal kaynaklı aktif ana maddeler: Yasemin çiçeği, Calendula çiçeği, Selüloz şekeri, Avustralya fındığı yağı ve doğal kaynaklı hyalüronik asittir.

- Yasemin çiçeği, cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya destek olur.

- Calendula çiçeği, cildin nemlemesine destek olur ve tahriş karşıtı özellikleriyle cildin tazelenmesine katkıda bulunur. Cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya destek olur.

- Avustralya fındığı yağı, cildin nemlenmesine ve tazelenmesine katkı sağlar. Cildin beslenmesine ve doğal bir parlaklığa ulaşmasına destek olur.

- Doğal kaynaklı hyalüronik asit, cildin yenilenmesine ve pürüzsüz kalmasına katkı sağlar. Nemlendirme özelliği nedeniyle cildin canlı görünümüne kavuşmasına destek olur.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream, ciltte oluşan ilk kırışıklıklara karşı etkin bir bakım yapılmasına destek olan cilt bakım kremidir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Sabahları temizliğini tamamladığınız yüzünüze, boynunuza ve boyun çevrenize parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Canlandırıcı losyondan sonra uygulanması tavsiye edilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

 Ürün içeriği:AQUA/WATER, SQUALANE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, HYDROGENATED COCONUT OIL, TRIBEHENIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RIBOSE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, BUTYLENE GLYCOL, GELLAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE [N3903/A]

 

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
L** **
21.11.2023
bayıldım

cildim yumuşaklaştı ve pürüzsüzleşti bayıldım

G** E**
21.11.2023
tek kelime ile mkemmel

cildimdeki kırışıklıklara çok iyi geldi en yakın zamanda tekrar alıcam teşekkürler

S** K**
21.11.2023
begendım

cildin doğal dengesini koruyor çok begendım hızlı ve özenli kargo içinde ayrıca teşekkürler

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream 40 ml

560TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim