Nuxe Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm 50ml

Nuxe Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm 50ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

40262

3264680005305

55
PİYASA FİYATI 1,000.00 TL
SATIŞ FİYATI 750 TL
3613
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

-Gün boyu güzel kokmanıza destek olmak için üretilmiş parfümdür. Nuxe parfüm hoş ve kalıcı kokusu ile kullananları memnun bırakıyor. Bayan parfüm önerileri arıyorsanız siz de bu çekici kokuyu deneyebilirsiniz.

- Nuxe edp parfüm portakal çiçeği manolya ve vanilya kokularına sahip.

-Nuxe edp parfüm bayanlar tarafından kalıcı ve etkileyici bulunuyor. Kalıcılığını ve etkisini gün boyu korumaya çalışır. Nuxe Prodigieux Le EDP, en çok tercih edilen bayan parfümleri arasında yer alıyor.

-Kuru yağın sevilen ve pek çok kişi tarafından beğenilen kokusu şimdi parfüm şişesinde! Hem günlük kullanımlarda hem de özel davetlerde kullanılabilir. Çekici ve doğal bir koku olarak biliniyor.

-Nuxe kadın parfümü, farklı cilt tipine sahip herkes tarafından kullanılabilir. Nuxe Prodigieux parfümü kuru yağ ile kullanarak kalıcılık etkisini daha çok artırabilirsiniz.

- Bilek içi, boyun ve saçlar parfümü daha fazla muhafaza eder ve daha kalıcı olur. Gün boyu güzel koktuğunuzda siz de daha özgüvenli ve enerjik hissedersiniz. Bakımlı olmanın bir bütün olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Güzel kokmak da bu bütünün bir parçasıdır.

-Kadın ya da erkek bakımlı olmanın en temel ölçütlerinden biri temiz ve güzel kokmaktır. Temiz tene sıkılan her koku daha ferah bir etki sağlar. Özellikle toplum içerisinde güzel kokmak, çevrenizdeki diğer insanların da size saygı duymasına yol açacaktır.

-Edp parfüm ne demek? Edp parfüm, yoğunluğu fazla kokular veren parfümdür. Kalıcılığı daha fazla olan parfümler bu grup içerinde yer alır.

-Nuxe parfüm fiyatı sitemizde indirimlidir. Orijinal parfüm, kolay alışveriş ve kağıda ödeme kolaylığı sizleri bekliyor!

Kullanım Şekli: Boynunuza ve bilek içlerinize birkaç santimetre uzaktan püskürtün. Parfümünüz ile istediğiniz etkiyi yaratabilmek için mutlaka temiz tene uygulama yapmalısınız.

Kullanım Sıklığı: Arzu ettiğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
e** g**
21.11.2023
mis

portakal çiçeği kokusu beni çok etkiledi sırf bu yüzden aldım ve aşırı güzel bitince tekrar alıcam

n** k**
21.11.2023
şidddetle tavsiye ediyorrum

kokusu çok hoş ve kalıcı almadan önce tereddürlerim vardı ama iyiki almışım şuana kadar kullandıgım en iyi parfüm

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm 50ml

750TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim