Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml

30130

22796974334

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml :

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml

Ürün Miktarı : 118 ml.

Ürün Özellikleri : Saç tellerine esneklik, parlaklık ve nem sağlamaya yardımcı bakım yağıdır. Hindistancevizi suyu ve hindistancevizi yağı içeriği ile saçlara yoğun bir nem sağlamaya yardım eder. Tüm saç tipleri ürünü kullanabilirler.

Sonuç : Saçlara nem sağlamaya yardımcı, bitkisel etken maddelerle zenginleştirilmiş, bakım yağıdır.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı uygun ürünlerle yıkadıktan sonra havlu ile nemini alınız ve nemli saçların uç kısımlarına yeteri kadar ürünü sprey formu ile uygulayınız. Daha sonra fön makinesi ile kurutarak daha iyi etki göstermesini sağlayabilirsiniz. Saç bakım yağını kullanmadan önce saçlarınızıOrganix Coconut Water şampuan ve saç kremi ile yıkayarak daha güçlü bir nem, yumuşaklık ve parlaklık sağlayabilirsiniz.

İçerik : Siklotetrasilikon, siklopentasiloksan, 12-15 Alkil benzoat, Cocos nucifera (Hindistan cevizi) Su, Cocos nucifera (Hindistan cevizi) Petrol, Fenil trimetikon, Parfüm (Parfüm).

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml :

Temizlik en başlıca kişisel bakım ihtiyacınızdır, tüm vücudunuz, cildiniz, saçlarınız temizlenmeye ihtiyaç duyar. Temizlenen her bölge temizleme işlemlerinin ardından bakıma da gereksinim duyar.

Özellikle temizleme işlemleri, kuruluk oluşmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle ister cilt, ister vücut, isterseniz saçlarınızı temizleyin ardından mutlaka etkili bir bakımla destek sağlamanız önemlidir.

Organix Coconut Water serisi neme ihtiyaç duyan saçlara özel geliştirilmiş olan şampuan, saç kremi ve saç bakım yağı içermektedir. Seriyi kullanarak en etkili sonuçları elde edebilirsiniz.

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml, saçlara nem ve esneklik sağlamaya bu şekilde saç tellerine parlaklık ve güç vermeye yardım eder. Uygun şekilde kullanarak saçlarınıza istediğiniz gibi nem verebilirsiniz. Tüm saç tipleri bu ürünü kullanarak saç tellerine nem ve yumuşaklık sağlayabilirler. Kuruyan ve neme gereksinim duyan saç telleri çatallaşır, canlılığını kaybeder ve kabararak zor şekle girer. Bu nedenle saçlara ihtiyacı olan suyu yani nemi kazandırabilmek için Organix nemlendirici saç spreyi kullanabilirsiniz.

Sprey formu ile uygulaması kolaydır ve hoş kokusuyla da tam bir bakım sağlamaya yardımcı olur. Harika bir hindistancevizi kokusu tüm saç tellerini sararak saçların ipeksi bir yapıya kavuşmasını sağlamaya yardımcı olabilir. İçeriğinde Hindistancevizi yağı ve Hindistancevizi suyubulunmaktadır. Hafif formu ile saçlarınıza parlaklık etkisi de sunmaya yardımcıdır.

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml , Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Coconut Water Nemlendirici Yağ 118ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim