Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30743

0044386064171

5/1
157.63 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

Ürün Miktarı: Maskara 5.8 g/ Kirpik tozu 0.3 g

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: Kirpik ekleyici kit hacimli ve belirgin kirpiklere sahip olmanıza yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir.

Sonuç: Dolgun ve uzun kirpikler elde etmenize yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Maskarayı kirpik diplerine uyguladıktan sonra kirpikler kurumadan kirpik tozunu da uygulayın. Uyguladığınız kirpik tozunu sabitlemek için maskarayı yeniden uygulayın. Uygulamayı arzunuza göre 2 veya 3 kez yineleyebilirsiniz. Etkisini uzun süre sürdürebilir. Alerji yapma riski minimumdur. Parfüm, Gluten ve Paraben içermeyen bir formüle sahiptir.

İçerik: Maskara içeriği; Water Beeswax, Iron Oxides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol Stearate SE, Cyclohexasiloxane, Stearic Acid, Triethanolamine, Oleic Acid, Polybutene, Phenoxyethanol, Myristoyl Pentapeptide-17, Glycerin, Panthenol, Magnesium Aluminum Silicate, Cellulose Gum, Tocopheryl Acetate, Simethicone, Tetrasodium EDTA.

Kirpik Tozu İçeriği; Cellulose, Panthenol, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil), Flower/Leaf Extract, Tocopherol.

 

Kadınlar için gözlerin ve bakışların farklı bir önemi vardır. Hatta gözlerini ön plana çıkarmak için göz makyajına ayrı bir özen gösterirler. Göz makyajını belirgin ve çekici hale getiren en önemli makyaj malzemelerinden biri de maskaralardır.

Maskaralar, pek çok kadının makyajının vazgeçilmez parçalarından biridir. Kirpikleri belirgin, kalın ve hacimli bir hale getirmeyi amaçlarlar.

 

Physicians Formula markasında kirpiklerinizi belirgin hale getirmeye yardımcı pek çok rimel çeşidi bulunmaktadır. Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black ürünü ise diğer maskaralardan farklı bir özelliğe sahiptir.

Kirpik tozu ve maskara içerir. Kirpiklerin dolgun, uzun ve etkili görünümünde etki sağlar. Etkisini uzun süre korumaya çalışır. Paraben ve gluten gibi zararlı maddeler içermez.

Daha uzun kirpikler için 2-3 kez uygulama yapabilirsiniz.

 

Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black ürününü fiyata satın alıp, hemen kullanmaya başlamak için, Turuncukasa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Eye Booster Kirpik Ekleyici Kit Ultra Black

157.63TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim