Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml
  • Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml

30048

8697581241032

55
233.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml :

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml :

Marka Adı : Prozinc

Ürün Adı : Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan

Ürün Miktarı : 300 ml

Ürün Özellikleri : Saçları kapalı kalan, şapka, kask, örtü ya da bone tarzı ürünler kullandığından saç derisi yeterince hava alamayan kişilerde görülebilen saç sorunları için tasarlanmış bir şampuandır.

Saçların ve saç derisinin canlanmasına ve saçlı deride oluşan kepek, kaşıntı ve dökülme sorununa karşı koruma sağlamaya yardımcı şampuandır. Saçlı deriye ferahlık sağlamaya ve saçlarınızı temizlemeye yardımcıdır. Tüm saç tipleri ürünü kullanabilirler, paraben içermez.

Sonuç : Sürekli kapalı durumda kalan saç ve saçlı deri için ferahlık vermeye yardımcı şampuandır.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı ılık suyla ıslattıktan sonra avucunuza aldığınız şampuanı saçlara uygulayın ve masaj yaparak 2-3 dakika kadar bekletin ve durulayarak temizleyin, her gün kullanabilirsiniz.

İçerik : Glycerin, Lactilol ve Xylitol, Trichogen, Hydrolyzed Keratin içermektedir.

Saçlarda ve saçlı deri üzerinde pek çok farklı sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar saçlarınızın bakımlı görünümü üzerinde olumsuz etki göstermektedir.

Özellikle saçlar iç ve dış etkenler nedeniyle bazı hasarlara maruz kalırlar, bu sorunlardan biri de saçlarınızı sürekli kapalı kalarak yeteri kadar hava alamamasıdır. Sık sık şapka takan kişiler de, kask kullananlarda, ya da bone, örtü gibi aksesuarlar kullanan kişilerin saçlarında yağlanma, kaşıntı, dökülme gibi sorunlar görülebilmektedir. Çünkü saçların yeteri kadar hava alması sağlıklı görünümleri açısından oldukça önemlidir.

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml

Ancak bazen çalıştığımız iş koşulları gereği ya da yaşadığımız yere uygun, hayat görüşümüz doğrultusunda saçların kapalı durumda olduğu bir şekilde aksesuarlar kullanmak zorunda kalabiliriz

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan, saçlarda yağ dengesi sağlamaya, saçlı derinin nemlenmesini ve yatışmasını sağlamaya yardım eder. Saçların hasarlı yüzeyinde onarıcı bakım sağlamaya ve saç dökülmesi sorununu gidermeye yardım eder. Saç tellerine nem kazandırarak daha esnek olmalarını sağlamaya da yardımcıdır.

Cildi rahatlatarak kaşıntıları gidermeye ve saçlı derinin koruyucu bariyerlerini onarmaya yardım eder. Saçların yıkanma sırasında oluşabilecek kurutucu hasarlara karşı korumaya da yardımcıdır.

Düzenli kullanımla saç deriniz ferahlar ve sağlıklı bir yumuşaklık ve parlaklık kazanır. Saç derisinde havasızlığın neden olduğu dökülme sorununu gidermeye de yardımcı olur.

Prozinc Şampuanlar, farklı saç ve saçlı deri sorunlarınız için yardımcı pek çok ürün çeşidine sahiptir. Siz de ihtiyacınıza uygun olan Prozinc şampuan ile saçlarınızın temizlik ve bakımını bir arada uygulayabilirsiniz.

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
H** A**
13.12.2016
Kesinlikle önermiyorum

Felaket kepek ve kaşıntı yapıyor. Saçlarınız kalıp gibi oluyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Prozinc Fresh Havasız Kalan Saçlar İçin Canlandırıcı Şampuan 300 ml

233.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim