Splat Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu 275ml (S.K.T 07-2025)

Splat Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu 275ml (S.K.T 10-2023)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Splat Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu 275ml (S.K.T 10-2023)

Markası : Splat Ürünlerini Gör

44422

4603014005427

55
PİYASA FİYATI 115.00 TL
SATIŞ FİYATI 97.75 TL
2712
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Splat

Ürün Adı: Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu

Ürün Miktarı: 275 ml

Ürün Özellikleri:

SPLAT® PROFESSIONAL BIO-ACTIVE GARGARA – SÜSPANSİYON BIOCALCIUM, dişlerinizi, diş çürümesine ve plağa karşı etkili bir şekilde korur, diş minesini güçlendirir ve hassasiyetini azaltır, nefesi tazeler. Bileşiminde bulunan, diş minesi içeriğine benzer Ca/Mg/Zn Hidroksiapatit ve Kalsiyum Laktat ile dişleri güçlendirir, mine remineralizasyonunu destekler. Polydone® (PVP), dişleri koruyucu bir filmle kaplayarak temizliğe etkili bir şekilde katkıda bulunur. Çinko iyonları tartar oluşumunu azaltmaya ve diş etlerinin bakımına yardımcı olur. Stevia Özü (doğal tatlandırıcı) ve anason özü yağı, yumuşak ağız dokularına özen gösterir ve diş eti sağlığını destekler. Sodyum Bikarbonat plakları temizler. İnovatif patentli sistem LUCTATOL® – Japon meyan kökü ekstresi ve laktik proteinlerin kombinasyonu, diş çürükleri ve diş plağına karşı koruma sağlar. LUCTATOL® ayrıca tükürüğün koruyucu özelliklerini geliştirir ve ağız boşluğu bağışıklığını destekler. Ananas özünden elde edilen doğal enzim Bromelain, diş plağını temizler ve dişlerinizi nazikçe beyazlatır. Limon kabuğu ve anason özü yağı ferah bir nefes sağlar.

Aktif bileşenler ulaşılması zor yerlere mükemmel bir şekilde nüfuz ederek temizlik sağlar. Ortodontik ve ortopedik yapıların vazgeçilmezidir.

Kullanım Şekli: 

Günde en az 2 kez yemeklerden sonra, bezelye büyüklüğünde diş macunu ile fırçalamalıdır.

İçerik:

Su (Aqua), Gliserin, Ksantan Kauçuk, PVP, Kalsiyum/Magnezyum/Çinko Hidroksiapatit, Sodyum Bikarbonat, Poligliseril-4 Laurat/Sebakat, Poligliseril-6 Kaprilat/Kaprat, Aroma, Çinko Asetat, Sodyum Coco-Sülfat, Kalsiyum Laktat, Anason (Illicium Verum) Meyve/Tohum Yağı, Limon (Citrus Limon) Kabuğu Yağı, Stevia Rebaudiana Yaprak Ekstraktı, Meyan Kökü (Glycyrrhiza Glabra) Ekstraktı, Ananas (Ananas Sativus) Meyve Ekstraktı, Maltodekstrin, Pentilen Glikol, Potasyum Tiyosiyanat, Bifida Ferment Lysate, Laktoferrin, Laktoperozidaz, Glukoz Oksidaz, Glukoz Pentaasetat, Benzil Alkol, Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat, Limonen.

Yorumlar
B** A**
27.11.2023
Temizlemekte üstüne yok

Ağız kokusunu almak ve temizlemek konusunda üstüne yok fakat tadı çok kötü

K** K**
27.11.2023
Her kuruşuna değer

Hızlı kargo özenli peketleme, hediyeniz için teşekkür ederim. Yoğun bir kıvamı var ama kötü değil aksine her kuruşuna değen bir ürün

U** Y**
27.11.2023
Memnunuz

süt renginde ve yoğun kıvamlı, eşim kullanıyor ara sıra memnun. biokalsiyumlu olması tercih sebebimdi, diş macununu da kullanıyoruz, çok memnunuz. görseldekinin aynısı kısa sürede sağlam bi şekilde elime ulaştı

i** g**
29.04.2021
Normalde de kullandığım bi ürün gerçekten çok iyi.

Ağızda harika bir temizlik hissi bırakıyor ve az kullanım da bile faydası görülüyor.

F** H**
28.04.2021
Splat Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu 275ml

Normalde de kullandığım bi ürün gerçekten çok iyi. Ağızda harika bir temizlik hissi bırakıyor ve az kullanım da bile faydası görülüyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Splat Mouthwash Biocalcium Ağız Çalkama Suyu 275ml (S.K.T 07-2025)

97.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim