Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml

Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30206

8023628900417

5/1
132.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Hafif ve orta düzeydeki aknelerin olduğu ciltlerde kullanılabilir. Aknelerin üzerinde renkli formu ile kapatıcılık sağlamaya çalışır. İki farklı rengi mevcuttur. Günlük kullanım için uygundur. Akneli ciltlerin bakımı özen gerektirir. Açık renk ciltler için uygundur.

Sonuç: Akneli ciltlerin bakımına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez temiz cilde uygulanır. Gerekli olduğunda uzman tavsiyesi ile daha sık kullanılabilir.

 

Akneli ciltler, normal ciltlere göre daha hassas ve narin bir yapıdadır. Bu sebeple akneli ciltlerin bakımına özen göstermek, dikkat etmek gerekir. Akneli cildin nem dengesi çok çabuk sarsılır, bu yüzden cilt yapısına uygun ürünlerin kullanılması önerilir.

Akne görünümü hem estetik açıdan hem de sağlık açısında istenmez. Çoğu zaman akneler çeşitli ürünlerle kapatılmak istenir. Ancak bu ürünler dikkatli seçilmezse, beklenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir.

Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml, hafif ve orta dereceli aknelerin görünümünde düzelme sağlamaya yardım eder. Krem formundaki ürün kapatıcı olması için, renkli özelliktedir. İki farklı renk seçeneği mevcuttur. Cildin sebum dengesini sağlamaya çalışır.



Akneli ciltlerin temizliği, nemlendirilmesi ayrı bakım aşamalarıdır. Aknelerin el ile sıkılmaması gerekir. Akneli cildin bakımında, aknenin sebep olduğu etkenleri keşfetmek de önemlidir. Her duyduğunuz ürünü cildinize uygulamamanız gerekir. Başkasına iyi gelen bir ürün süze iyi gelmeyebilir.

Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml, Turuncu Kasa’ da satılmaktadır, kullanmaya başlamak için, sitemizden indirimli fiyata sipariş verebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Aknicare Cream Teintee Clair Renkli 50 ml

132.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim