Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml

Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30207

8023628900424

5/1
132.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml

Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Akneli ciltlere bakım sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Hafif ve orta düzeydeki aknelerde kullanılır. Sivilceler üzerinde etkili olması için kapatıcı özelliktedir. İki farklı rengi mevcuttur. Dore renkteki ürün, koyu renk cilde sahip kişiler için idealdir. Akneler üzerinde etkili olmaya çalışırken, cilde nemlenme de sunar.

Sonuç: Akneli cilt üzerinde kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşamları temiz cilde uygulanır. Gerekli görüldüğünde doktor tavsiyesi ile daha sık kullanılabilir.

 

Akne, en sık karşılaşılan cilt rahatsızlıklarından biridir. Akne, çözümü olmayan bir sorun değildir. Geç olmadan tedbir almak ve doğru ürünleri kullanmak aknelerle mücadele etmekte önemlidir.

Akneli ciltlerin en sık düştükleri yanılgılardan biri, başkalarından duydukları ürünleri kullanmaktır. Oyda her ürün, herkeste aynı etkiyi göstermez. Özellikle de akneli ciltlerin kullandıkları ürünlere özen göstermeleri gerekir.

Aknelerin her ne kadar ergenlik döneminde çıktığı düşünülse de hemen hemen herkesin hayatının belirli bir döneminde karşılaştığı problemlerden biridir.

Akne oluşumunun pek çok sebebi vardır, önemli olan bu sebebi keşfetmektir. Genetik faktörler, cildin sebum dengesinin bozulması, kullanılan yanlış ürünler, yanlış veya düzensiz cilt bakımı gibi sebepler akneye sebep olabilir.

Akneli ciltlerin kullanacakları ürünleri özenle seçmeleri gerekir. Synchroline markasında, akneli ciltlerin bakımına uygun ürünler bulunmaktadır.

Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml, akneler üzerinde etkili olmaya çalışır. Renkli formu ile akneler üzerinde kapatıcılık sağlayabilir. İki farklı rengi bulunmaktadır. Dore rengindeki ürün, koyu cilt rengine sahip kişiler için idealdir. 

Synchroline Aknicare serisi, akneli ve akneye meyilli ciltlere bakım sağlayacak ürünlerden oluşur.

Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Aknicare Cream Teintee Dore Renkli 50 ml

132.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim