TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça

TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça

Markası : TePe Ürünlerini Gör

17075

7317400002033

5/1
PİYASA FİYATI 199.90 TL
SATIŞ FİYATI 179.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça:

TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça
Marka Adı : TePe
Ürün Adı : TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça
Ürün Miktarı : 1 adet ürün (6 adet yedek başlık)
Ürün Özellikleri : Fırçanın ulaşması zor implant, ortodontik aparatların aralarını, kenarlarını daha kolay temizleyebileceğiniz ince ve dar uçlu, yumuşak özellikli fırçalara sahiptir. Yedek fırçalar
kolayca takılıp, çıkartılabilir. Diş tellerini, diş etlerinin dişle birleştiği bölgeleri daha kolay ve etkili bir şekilde temizlemenize yardım eder.
Yuvarlatılmış ucuyla implant diş etinin birleşim yerinde etkili bir hijyen sağlamaya yardım eder. Fırça, diş üstü protezlerinin kenarlarında tam temizlik yapabilmenize yardım eder.
Sonuç : İmplant ve orthodontik uygulamaların alt ve kenarlarında temizlik sağlamaya yardım.
Kullanım Şekli : Fırçaları iki tarafa da takabilir ve diş telleri, implant, diğer temizlemesi zor ve ince fırça gerektiren bölgelerde, diş etleri ve implantların birleştiği noktalarda temizlik sağlayabilir,
fırçanız eskidiğinde yedek fırçası ile kolayca değiştirebilirsiniz.
İçerik : 1 adet uygulama aparatı ve 6 adet yumuşak ve dar fırçası bulunmaktadır.
TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça
Dişlerin her gün düzenli olarak temizlenmesi, ağız içinde tam bir temizlik sağlanması ile ağız sağlığınızı koruyabilirsiniz.
Düzenli ve etkili bir şekilde yapılan ağız içi temizliği ile diş çürükleri, diş kayıpları, nefes kokusu gibi olumsuz sonuçlara neden olabilecek rahatsızlıklardan korunabilirsiniz.
TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça, yedek fırçaları ile daha uzun kullanım olanağı sağlamaktadır. Ağız içerisindeki implant, orthodontik aparatlar, diş telleri gibi bölgelerin arasını, arka ve etraflarını temizleyebilmenize yardımcı olur.
Dar ucu ile zorlu bölgelerde, diş tellerinin aralarında ulaşılması güç bölgelerde temizlik sağlamaya yardım eder. Yumuşak yapısı ile hassas diş etinde de kullanabileceğiniz fırçaları ile özellikle implantların dişlere tutturulduğu noktaları temizlemenize yardımcı olur.
TePe markası 1965 yılından bu yana ağız temizlik ve hijyen ürünleri tasarlayan İsveç firmasıdır. Firma Diş hekimleri ile çalışmalar yaparak ürünlerini tasarlamaktadır.
Marka günümüzde 50 den fazlaülkede ürünlerini satışa sunmaktadır.
TePe firması günlük ağız temizliği alışkanlığını insanlar arasında daha fazla yaymak ve daha iyi bir seviyeye getirmek için ürünlerini geliştirmektedir.
TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılmaktadır.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

TePe Interspace Soft Yumuşak Fırça

179.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim