Hardline Beta Alanıne 300 Gr (S.K.T 01-2027)

Hardline Beta Alanıne 300 Gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hardline Beta Alanıne 300 Gr
  • Hardline Beta Alanıne 300 Gr

Markası : Hardline Ürünlerini Gör

42980

8697448350501

5/1
389 TL
457
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı: Hardline

Ürün Adı: Hardline Beta Alanıne

Ürün Miktarı: 300 Gr

Ürün Özellikleri:

- Hardline Beta Alanıne, beslenmenize destek olmak için formüle edilmiş olan sporcu ürünüdür.

- Beta Alanin bir aminoasit türevidir. Karaciğerde vücut tarafından sentezlenerek elde edilebildiği gibi bireyler kümes hayvanları ve kırmızı et ürünleri tüketimiyle beta alanin ihtiyaçlarını destekleyebilirler.

- Son zamanlarda beta alanin'in tüm ergojenik besin desteklerinden daha çok tercih edilmesinin altında yatan sebep ise iskelet kaslarında bulunan karnozin seviyesini artırmaya destek olmasıdır.

- Beta Alanin, yorgunluk hissinin giderilmesine ve kasların dayanıklılığını artırmaya katkı sağlar. Bağışıklık sisteminin güçlendirmeye destek olur.

- Hardline Beta Alanıne, antrenman öncesi ve antrenman sonrası kullanıma uygundur.

- Hardline Beta Alanıne, kas yapılanmasına, yenilenmesine ve enerji sağlanmasına destek olur.

- Kas yorgunluğunu azaltmaya ve taktiksel düşünmeye katkı sağlar.

- Hardline Beta Alanıne’nin içeriğinde GDO, aspartam, renklendirici, koruyucu madde, laktoz, et ürünü, domuz katkısı, glüten, şeker, tatlandırıcı ve hayvansal içerik yer almamaktadır.

- Ürünlerimiz, Uluslar arası Standardizasyon Örgütünün oluşturduğu, dünyada gıda güvenliği alanında en kapsamlı sistem olan, GMP (Good Manufacturing Practise) İyi Üretim Uygulamaları ve HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) Tehlike Analizi ve Kritik Noktaları standartlarını içeren ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretilmekte ve izlenmektedir.

- Hardline Nutrition aynı zamanda bir ilk olarak ülkemize genç sporcular yetiştirmek amacıyla Vücut Geliştirme, Bilek Güreşi ve Motor sporları Kulüplerini, Hardline Spor Kulübü Derneği bünyesinde kurarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer almaktadır.

- Hardline Beta Alanıne, beta alanin’in antrenman ve kas yorulma süresini uzatmaya katkı sağlayan özelliğiyle, sporculara etkili bir şekilde destek olan sporcu ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Fiziksel aktiviteden 30 dakika önce ve fiziksel aktiviteden hemen sonra olmak üzere, 1 porsiyon [ 1 ölçek (3g) ] 100 - 150 ml su ile karıştırarak günde 2 defa kullanınız.

- Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Hardline markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hardline Beta Alanıne 300 Gr (S.K.T 01-2027)

389TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim