Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml (S.K.T 08-2026)

Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml (S.K.T 11-2023)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml (S.K.T 11-2023)
  • Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml

Markası : Parodontax Ürünlerini Gör

42711

8681291003011

55
PİYASA FİYATI 154.95 TL
SATIŞ FİYATI 131.71 TL
457
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml

Marka Adı: Parodontax

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

- Ağız ve diş sağlığı konusu, herkesin üzerinde titizlikle durması gereken oldukça önemli bir konudur. Diş bakımı konusuna gereken önemin verilmemesi veya bakımın ihmal edilmesi ilerde daha büyük problemlerin oluşmasına sebep olabilir. Bu nedenle diş bakımına gerekli zamanın ayrılması gerekir.

- Kusursuz bir diş sağlığının en önemli basamağı doğru fırçalama tekniği ile düzenli olarak dişlerin fırçalanmasıdır. Doğru macun ve doğru fırçalama şekli, diş ve ağız temizliğinin sağlanmasına ve sorunların en aza indirilmesine katkı sağlayan en önemli faktörlerdir. Kullanacağınız macunun dişinizde oluşan problemi azaltıcı özelliklerde olması da diğer önemli detaydır.

- Parodontax'ın ağzın temiz kalmasına katkı sağlayan ve macuna kendine özgü tadı veren bitki özleri ile formüle ettiği Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml, dişlerinizin ihtiyacı olan günlük bakımın yapılmasını destekleyerek, diş çürümelerine karşı koruma sağlayan ideal bir üründür.

- Dişlerin istenen temizliğe kavuşmasına katkı sağlayan macun, nefesinize ferahlık kazandırır. Mineral tuz ve bitki özlerinin benzersiz bir kombinasyonunu içeren Parodontax macun, alışma dönemi gerektiren kendine özgü yoğun bir tada sahiptir. İlk kullandığınızda yoğun tadını sevmeyebilir fakat iki haftalık bir sürenin sonunda nefesinizde bıraktığı tada alışarak üründen vazgeçemeyebilirsiniz.

- Diş eti kanaması en sık karşılaşılan diş sağlığı problemlerden biridir. Diş etindeki kanama sağlıksız diş etinin belirtileri olabilir. Plak nedeni ile diş eti şişerek pembe renginden kırmızıya dönmeye başlayarak kanamalar ortaya çıkar. Bu kanamanın daha ciddi problemlere sebep olmaması için uygun diş macunları ile gerekli tedbirin alınması önemlidir.

- Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75 ml, diş eti bakımınızda istenmeyen durumların azaltılmasında size destek olacak bir üründür.

- Ürünün, diş eti çizgisi boyunca biriken plakların temizlenmesinde sıradan diş macunlarına oranla daha etkili bir bakım sağladığı tespit edilmiştir. Diş ve diş etinin plaklara ve çürüklere karşı korunmasını destekler.

- Dişlerinizi fırçalamayla birlikte ağızda ekstra temiz ve ferah bir his bırakır.

Kullanım Şekli: Günlük kullanıma uygun olan macun ile günde iki kez dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Düzenli kullanıldığı takdirde diş taşı oluşumunu geciktirici etkisini farkedebilirsiniz.

Ağız ve diş sağlığına tüketiciler kadar önem veren markanın, 5 farklı çeşidi bulunan Parodontax macun serisinden Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml'ini veya kendinize uygun olan macunu seçerek indirimli fiyatı ile Turuncu kasa'dan satın alabilir ve günlük diş bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İçerik: Sodyum Bikarbonat, Su (Aqua), Gliserin, Hidratlı Silika, Kokamidopropil Betain, Aroma, Ksantan Kauçuk, Sodyum Florür, Sodyum Sakarin, Limonen, CI 77491. Sodyum Florür %0.3152 ağırlık/ağırlık (1450 ppm Florür) içerir.

Yorumlar
E** Y**
07.12.2023
Diş eti kanamalarına birebir.

Kullanmaya başladığımdan beridir kanama olmuyor.

Z** A**
07.12.2023
Ürünü elime ulaştığı andan itibarien ile kullanıyorum,

fayda ve etkili olmasını umuyorum ve inanıyorum. 2 kutu 60 gün kullanacağım, bu süreç sonunda tekrar değerlendirme yapmak isterim. Tedarikçi firma güvenilir ve özenli gönderim için teşekkür ederim.

E** **
07.12.2023
mükemmel temizliyor

bunu kullaninca baska dis macunu kullanamzsiniz, ancak ıcerisindeki flörurden biraz endişeliyim uzun vadede zarar verir mi diye

** o**
20.09.2022
ideal

Diş eti sağlığı için ideal.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Parodontax Ultra Temizlik Diş Macunu 75ml (S.K.T 08-2026)

131.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim