Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

19096

5060033770818

5/1
172.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml

Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml

Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar ve ciltteki onarımlar,yenilenmeler azalır. Yaşlanma etkileri hızlanır, ciltte sarkmalar,kırışıklıklar ve çizgilenmeler meydana gelir. Sigara kullanımı, stres, dengesiz beslenme, güneş ışınları, yanlış kullanılan ürünler, kozmetikler gibi faktörler bu durumları hızlandırır.

Gece cilt metabolizması hızlı çalışır bu yüzden cilttemizliği ve yenilenmesi daha verimli gerçekleşir. Gece kan dolaşımının hızlandığı, cilt yenilenmesi ve onarımların daha fazla olduğu uzmanların yaptığı araştırmalarda görülmüştür. Gece bakım kremleri cilt tarafından kolaycaemilir ve alt tabakalara ulaşması da daha kolay gerçekleşir. Gece kremleriçoğunlukla daha besleyici ve yoğun içeriklidir. Bu sebeple cildin onarımı veyenilenmesinde gece kremleri oldukça etkilidir.

Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml

Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml, gece jelserumu.

Yenileyici ve yatıştırıcı özellikli jel-serum, cildi geceboyunca rahatlatmaya; aydınlık ve sakin bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur. Kızarıklığıazaltmaya yardımcıdır, cildi yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardım eder.

Cilt lekeleriningörünümünü azaltmaya yardımcıdır.

Sivilce ve akne görünümlerini hafifletmeye yardımcı olur.Cildi rahatlatmaya ve dinginlik kazandırmaya yardım eder.

Kullanım Alanları:

Siyah noktalı ve pürüzlü ciltler

Yağlı ciltler

Sivilceli ciltler

Biyoaktifler:

Mayblossom Çiçeği Özü, Japon Konjac Ağacı Kökü, Meyan Kökü,Avustralya Manuka Ağacı Özüİngiliz Papatyası, EsansiyelYağlar (Lavanta, Papatya, Adaçayı)

İçerik:

Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Water, Oleyl Alcohol,Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Lauryl Laurate, Myristyl Myristate,Alcohol Denat., Oryzanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinium Vitis-Idaea(Lingonberry) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil,Phenoxyethanol, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifolia(Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile)Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral, SodiumHydroxymethylglycinate, Carbomer, Cassia Alata Leaf Extract, Pueraria Lobata(Kudzu) Symbiozome Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Laminaria Ochroleuca Extract, Lactic Acid, Tocopherol.

Kullanım Şekli:

Gece, temiz cilde masajla uygulayın.

Ren Clearcalm 3 Replenishin Night Serum 50 ml, kampanyalıfiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Clearcalm 3 Replenishing Night Serum 50 ml

172.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim