Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml (S.K.T 12-2025)

Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml
  • Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml
  • Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml

Markası : Skin's Derma Ürünlerini Gör

58299

8684008328025

5/1
699 TL
456
Kişinin Favorisi

Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml

İçeriğindeki Patentli Teknolojisi *Beta-Hidroxide™ ( salınımlı asit teknolojisi ) ile ciltte iritasyona neden olmadan cilt kusurlarının giderilmesine, gözeneklerin sıkılaşmasına ve sebum  dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

Glycolic Acid : Ciltteki kiri ve yağı yüksek oranda çözer. Çalışma alanı cildin üst katmanıdr. Bu bölgede ölü hücreleri bir arada tutan bağları parçalar. Böylece daha pürüssüz ve canlı bir görünüm kazandırır. Kuruluk ve pul pul dökülmelere karşı cildi korur.

Saliclylic Acid : Yağda ve suda kolayca çözünmesi sayesinde gözeneklere nüfuz eder. Gözenek görünümünü azalttığı için siyah nokta oluşumunu da önler.Peeling özelliği sayesinde ciltteki ölü hücreleri temizler.Cildin yağ dengesini sağlar.Sivilceler üzerinde de olumlu etkileri yapılan çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Akasya Senegal Gum : Uzun zincirli dallı karbonhidratlardan oluşur. Akasya zamkı, bir bağlayıcı ve kıvam arttırıcı etkiye sahiptir. Cildi ve  gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı bir etkisi vardır.

Tee Tree Extract  : Ciltte oluşan şişme ve tahrişlerde etkilir. Gözenekleri temizler ve bu sayede akne ve siyah nokta gibi sorunların önüne geçmeye yardımcı olur.

Beta-Hidroxide ™:  (Salınımlı asit teknolojisi ile cilde daha zayıf  nufuz ederek iritasyon riskini % 60' kadar önler. Klinik çalışmaları mevcuttur)  2 hafta içinde gözenekleri % 30’a kadar sıkılaştırır  ve sebum salgısını  % 33’e kadar azaltır. Düzenli  kullanımda siyah nokta sayısını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamız üzerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skins Derm Sebum Regulator Night Serum 30 ml (S.K.T 12-2025)

699TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim