Skins Derm Anti Aging Serum 30 ml

Skins Derm Anti Aging Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skins Derm Anti Aging Serum 30 ml

Markası : Skin's Derma Ürünlerini Gör

58297

8684008328063

5/1
1089 TL
454
Kişinin Favorisi

Skins Derm Anti Aging Serum 30 ml

İçeriğinde bulunan Havyar, Hibuscus, Retinol ve Hyaluronik Asit sayesinde yaşlılığa bağlı oluşan ince çizgilerin görünümünü azaltır ve yenilerinin oluşmasının önlenmesine yardımcı olur. Skin's Derm'in Patentli Teknolojisi *Linefactor-C™ ile 42 gün düzenli kullanım sonunda cilt yoğunluğu ve cilt kalitesinde gözlemlenebilir etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. 

Caviar Extract :   Havyarın içeriğinde bulunan fosfolipid; cildi nemlendirir, kuruma nedeniyle oluşan pürüzlü yapıyı gidererek cildin daha pürüzsüz, parlak ve güzel görünmesini sağlar. Protein cildi besler, onarır ve güçlendirir; cildin yenilenmesini, sıkılaşmasını ve elastikiyet kazanmasını destekler.

Retinol :Cildi aydınlatır. Daha parlak ve pürüzsüz bir cildin oluşmasına yardımcı olur.Düzenli kullanım ile ciltteki, güneş lekelerini, sivilce izlerini, hiperpigmentasyonu ve koyu lekeleri giderir.

Hibiscus Extract : Vitamin, Mineral ve Antioksidan açısından çok zengin olan Hibiscus, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar. Cildin yaşlanmasına ve kırışmasına neden olan hücrelerle savaşır.

Hyalüronik asit: Cildin canlılığını ve doğallığını korumaya yardımcı olurken , yüksek su tutma özelliğiyle de kuru cildin parlak ve taze görünmesini sağlar.

Linefactor-C : Büyüme faktörlerinin tetiklenmesi ile  hücrelerle daha uzun bir temas süresi sağlar ve böylece kollajen ve GAG sentezlerinin aktivasyonunu indükler. Linefactor™ C, bir ısı stresi modelinde FGF-2'ye karşı koruyucu etkisi nedeniyle 2000 ekstrakt 

ve molekül arasından seçilen, amino asitler açısından zengin bir ebegümeci özüdür. Dupliderm™  GAG'ler için son derece 

önemli ve görünür olan bir süreç olan kollajen ve GAG'ların üretimini uyararak dermal 

rejenerasyonu tetikler.

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamızdan uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skins Derm Anti Aging Serum 30 ml

1089TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim