Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık Tüm Ürünleri Listele
  • Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Markası : Dr Scholl Ürünlerini Gör

30301

5052197023664

5/1
162.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Marka Adı: Dr Scholl

Ürün Adı: Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Ürün Miktarı: 2 adet başlık

Ürün Özellikleri:  Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü ile birlikte kullanabileceğiniz iki adet yedek silindir başlıktır. Elektronik törpünün etkisinin azaldığını düşündüğünüz zaman kullanabilirsiniz. Elektronik törpü ile birlikte ayaktaki ölü derielrden kurtulmanıza yardımcı olur ve yumuşacık ayaklara sahip olmanızda etkildir.

Sonuç: İki adet yedek silindir başlık, Scholl Elektronik ayak törpüsü ile kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli: Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü ile birlikte kullanılır. Cihazın silindir başlığının etkisinin azaldığını hissettiğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Silindir başlığı değiştirirken cihazın kapalı olmasına dikkat etmelisiniz.

 Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

Ayak bakımı, kişisel bakımın bir parçasıdır. Yaptığımız bakımlar arasında, genellikle ayaklarımızı ihmal ederiz ya da nadiren bakımını yaparız. Oysa tüm gün ayakkabı içinde kalan, ağırlığımızı taşıyan ayaklarımızın her gün yıkanması, nemlendirilmesi ve ölü derilerden arındırılması gerekir.

Ayak bakımı özellikle de kış aylarında ihmal edilir. Ancak yaz aylarında sandaletlerin, terliklerin ortaya çıkmasıyla, ayaklara özen göstermeye yeniden başlarız.

 

Dr Scholl markası tarafından geliştirilen Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü, yumuşacık ayaklara sahip olmanızda etkilidir. Ayağı ölü derilerden kurtararak kurulukların giderilmesine yardım eder. Silindir başlığı sayesinde pratik bir kullanıma sahiptir.

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık, elektronik ayak törpüsünün başlıklarının etkisi azaldığı zaman değiştirmek için kullanılır. Silindir başlığı değiştirirken, elektronik törpü çalışır durumda olmamalıdır. Eski silindir başlığı cihazdan ayırırken, cihazın yanında bulunan düğmeye basılır ve başlık yavaşça aşağı çekilir.

Silindir başlığın her iki yanında bulunan düğmelere basarak yeni başlık cihaza takılır. Cihazı kullanmaya başlamadan önce başlığın iyice yerleşip yerleşmediğinden emin olmanız gerekir.

 

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık, Turuncu Kasa’ da satılmaktadır. Siz de hemen indirimli fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlık

162.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim