Bübchen Nemlendirici Bakım Soft Krem 75 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

16377

7613032415051

5/1
27.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Nemlendirici Bakım Soft Krem 75 ml :

Bübchen

 

Bebeğinizin hassas yüz ve vücudunu nazik bir şekilde besleyerek ve nem kazandırmaya yardım eder.

İçeriğinde badem yağı ve karite yağı bulunur, bebeğin cildini yumuşatmaya, cildi beslemeye ve nemin ciltte tutulmasına yardım eder.

Pantenhol ve ayçiçeği yağı içerir. Cildi yumuşatarak, güçlendirmeye yardım eder.

Doğal maddeler içeren formülasyonu ile bebeğinizin cildine zarar vermeden ihtiyacı olan nemi kazandırmaya yardımcı olan bu kremiyetişkinler de rahatlıkla kullanabilirler.

Alerjiye neden olabilen esanslar, boyar maddeler ve mineralyağlar içermeyen formülü dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Alman Cilt ve Alerji Desteği Derneği tarafından onay görmüşolan bir kremdir.

                   Bübchen

Her şeyin en iyisini istediğiniz bebekleriniz için Bübchen ürünlerini tercih Edebilir ve bebeğinizin bakım ve temizliğinde en iyiyi sunabilirsiniz.

Eczacı olan Ewald Hermes baba olduktan sonra, bebeğinin ihtiyaçları için doğanın şifalı bitkilerinden faydalanarak farklı ürünler geliştirmiştir. Son derece başarılı sonuçlar aldığı ürünlerini  kendi eczanesinde satışa sunan eczacı, giderek büyümüş ve ürünlerini değişik firmalar aracılığı ile satışa sunmuştur.

Bugün hala firmanın ismi Bübchendir ve bu firma 1983 yılından bu yana Nestle Deutschland AG şirketine aittir.

İlk günden bu yana çizgisini ve doğallığını devam ettirmeyi başarmış, bebeklerin farklı ihtiyaçlarına özel değişik çözümler sunan pek çok ürün tasarlamışlardır.

Bütün dünyada pek çok ülkede annelerin beğenerek vegüvenerek kullandığı marka Türkiye de de sevilerek çok tercih edilmektedir.

Bubchen Nemlendirici Bakım Kremi ; Turuncu Kasa'da satılan ucuz fiyata sahip olan bir kremdir. İnceleyin indirimleri kaçırmayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Nemlendirici Bakım Soft Krem 75 ml

27.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim