Derma E Clear Vein Creme 56 ml Kızarıklık ve Morluklara Karşı Bakım Kremi

Derma E Clear Vein Creme 56 ml – Göz Çevresi Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Clear Vein Creme 56 ml – Göz Çevresi Bakım Kremi

40001

30985085006

55
130.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Clear Vein Creme 56 ml Kızarıklık ve Morluklara Karşı Bakım Kremi

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Clear Vein Creme Kızarıklık ve Morluklara Karşı Bakım Kremi

Ürünün Miktarı: 56 ml

Uygun Cilt Tipleri: Tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürünün Özellikleri:
- Derma E Temizle Vein Krem; At Kestanesi (% 3), Üzüm Cilt Özü içeriği ile örümcek damarları kılcal kızarıklıkları rahatlatmak, morlukları dağıtmak ve iyileşme sürecini geliştirmek için yardımcı olur.

Doğal, Paraben içermez.

- Pycnogenol, Üzüm kabuğu ekstresi, At Kestanesi, Arnica, Witch Hazel (Cadı Fındığı ) ve belirli vitaminler dahil bitkisel karışımı ile kırmızı kılcal kızarıkları gidermeye destek olmaktadır. Glütensiz. Mineral yağ, renklendirici, sodyum lauril sülfat, vazelin içermez.

-Vein Krem tüm cilt tipleri için uygundur. Doğal aktif maddeleri sayesinde sağlıklı dolaşımını destekler.

-4-6 hafta içinde sonucu görmek için düzenli kullanmanız gerekmektedir. İstenen etkiye ulaşılabildiyse, yeniden örümcek damarlar görüntülemeden cildi canlı tutmak için 2-3 günde bir uygulanır.

-Vegan. Paraben içermez, sülfat, lanolin, GDO içermez.

Pycnogenol: Türkçe adı Çam Kabuğudur. Güneybatı Fransa’da yetişmekte olan Fransız sahil çamının kabuğundan elde edilen içeriğinde Polifeno içeren bir maddedir. İçerdiği bu Polifeno içeriği en kuvvetli antioksidandır. Antioksidanlar vücudumuzu yaşlanma etkilerine karşı korumaktadır. Kırışıklarla daha başlamadan savaşmak için kozmetik olarak kullanılır.

Arnica: Ciltte oluşan morlukları ve burkulma gibi sorunları hafifletici etkisi vardır. Orta Avrupa'nın dağlık kesimleriyle Kuzey Afrika ve Batı Asya'da yetişen bu bitki ülkemizde görülmez. Ayakları rahatlatmak içinde yardımcı olur.

Witch Hazel: Doğu Asya ve Kuzey Amerika orman ve nehir kıyı bölgelerinde yetişir. Antibakteriyel ve sıkılaştırıcı etkisi ile cilde fayda sağlamaya çalışır. Cildi güçlendirmeye, böcek ısırmalarına, morluklara karşı cildi korumaya çalışır. Sağlıklı bir cilt için yardımcı olur.  

A Vitamini: Yağda eriyen vitamin aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Vücutta yaşlanma sürecini yavaşlatmaya çalışır. Kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatır, kılcal damarları güçlendirmeye ve kan akışını artırmaya yardımcı olur.

Sonuç: Örümcek damarları, morlukları ve kılcal kızarıklıkları hafifletmek için yardımcı olacaktır.

Kullanım Şekli: Parmaklarınızın üzerine Temizle Vein Creme küçük bir miktar sıkıp yavaşça örümcek damarlar ve morlukların olduğu deriye masaj yapın. Makyaj altında kullanılabilir.

Kullanım Sıklığı: Günde iki kez uygulayın.

İçerik: Water (Aqua), Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut, Venocin™) Seed Extract (Ginkgo Biloba Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Arnica Montana Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Extract, Glyceryl Stearate Citrate, Ozokerite, Pinus Pinaster (Pycnogenol®) Bark Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol, Ascorbyl Palmitate (C-Ester), Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Yorumlar
E** K**
16.05.2022
Memnun kaldım.

cildimde kırmızı bir şekilde kılcal damarlar belli oluyordu onları yok etti memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Clear Vein Creme 56 ml Kızarıklık ve Morluklara Karşı Bakım Kremi

130.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim