Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads

30327

670367512609

5/1
418.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads

Ürün Miktarı: 60 Pads

Ürün Özellikleri:  Akneli ve karma ciltlerin kullanımına uygundur. Siyah noktaları temizlemeye ve arındırmaya çalışır. Cilt gözeneklerinin görünümünde düzelme sağlamaya çalışır. Çift taraflı olan bakım pedlerinin bir yüzü cildi temizlemeye diğer yüzü de tıkalı gözenekler üzerinde çalışır. Formülünde Aloe Vera, Papatya ve Yeşil Çay özleri bulunur.

Sonuç: Cildi siyah noktalardan temizlemeye ve gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde bir veya iki defa temiz ve kuru cilde uygulanır. Temizleme pedinin kalın tarafı tüm yüze uygulanır ve daha sonra pedin yumuşak tarafıyla tekrar uygulama yapılır. Pedin cilt üzerinde bırakılması önerilmez.

İçerik: ALCOHOL DENAT, WATER (AQUA), GLYCOLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, TRIETHANOLAMINE, ARGININE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE EXTRACT, PRUNUS PERSICA (PEACH) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ALLANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM).

 

Siyah noktalar, pek çok kişinin şikâyetçi olduğu cilt problemlerinden biridir. Siyah noktalar, cilt gözeneklerinin açık olduğu yerlerde oluşur. Genişlemiş gözeneklerin içinde kir, yağ birikir ve bunlar siyah noktalar halinde görünür.

Cildi derinlemesine temizlenmemesi, temizlendikten sonra sıkılaştıracak ürünler kullanılmaması siyah nokta oluşumunu hızlandırabilir. Siyah noktalar düzenli olarak temizlenmezse, akne oluşumuna da sebep olabilir.

Cilt üzerindeki siyah noktaları sıkarak çıkarmaya çalışmak da cilt sağlığı açısından çok sakıncalıdır. Bu cildin tahrip olmasına neden olabilir.

 

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads, siyah noktaları temizlemeye, arındırmaya, görünümünde düzelme sağlamaya yardım eden bakım pedidir.

Pedler çift taraflıdır; bir tarafı temizleme işlemini görürken, diğer tarafı tıkalı gözenekler üzerinde çalışır.

Akneye meyilli ve karma cilt yapısına sahip kişilerin kullanımına uygundur. Aloe Vera, Papatya ve Yeşil Çay özleri içeren bir formüle sahiptir.

 

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads 60 Pads

418.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim